Thuiszorg Zutphen

Thuiszorg Zutphen

Thuiszorg in Zutphen? Thuiszorg Polbeek (onderdeel van Zorggroep Sint Maarten) helpt u met zorg aan huis. Wij hebben alle tijd voor u en houden rekening met al uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij bieden u alles op het gebied van thuiszorg. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, want in heel Zutphen komen we bij u aan huis.

Wat andere mensen bekeken

Thuiszorg Zutphen

Wanneer u ziek bent, een lichamelijke beperking heeft of door uw leeftijd niet meer in staat bent om alles zelf te doen, kunt u een beroep doen op Thuiszorg Polbeek in Zutphen. Wij bieden u professionele zorg aan huis zodat u ondanks alles toch in uw eigen huis kunt blijven wonen. Als u bijvoorbeeld een dagje ouder wordt kan het zijn dat u bepaalde dingen niet meer zo goed kunt. Voor sommige ouderen is het zelf wassen of aankleden een probleem, of wordt de huishoudelijke zorg te zwaar. Onze thuiszorg in Zutphen helpt u hiermee, maar u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Wondverzorging
  • Stomawisseling
  • Medicijn-inname
  • Toedienen van injecties

In een persoonlijk zorgleefplan leggen we de zorgvraag en uw wensen vast. Onze thuiszorg in Zutphen is dus echt op uw persoonlijke situatie afgestemd, zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

Onze thuiszorg is kleinschalig. We werken in Zutphen met een vast wijkteam, waardoor u steeds dezelfde gezichten zult zien. Dat schept een band en dat geeft vertrouwen. Daarnaast heeft u bij onze thuiszorg in Zutphen één vast aanspreekpunt: De wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige regelt alle zaken voor u. Bijvoorbeeld het contact met de huisarts of met andere betrokkenen. Maar ook het inschakelen van gespecialiseerde therapeuten zoals een podotherapeut of een fysiotherapeut. Zo worden al uw zorgvragen door onze thuiszorg snel en op maat geregeld. En heeft u vanwege uw situatie hulpmiddelen nodig? Dan kunt u ook bij onze thuiszorg in Zutphen terecht. Wij lenen diverse hulpmiddelen uit zoals rolstoelen, krukken, bedverhogers en nog veel meer.

Wilt u thuiszorg in Zutphen aanvragen en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan voor een afspraak bij u thuis. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en binnen uiterlijk twee dagen is uw zorgaanvraag geregeld. Wij zijn bereikbaar op nummer 06 - 138 018 78 of 06 - 549 553 44. Of stuur een e-mail.

Wat andere mensen zochten

​​​​​​​