Met vrienden is het leuker

Vriendenstichtingen

Bijna alle locaties van Zorggroep Sint Maarten worden ondersteund door een vriendenstichting. En dat is positief merkbaar voor de bewoners.
 
Deze vriendenstichtingen steken zélf regelmatig de handen uit de mouwen. Door daadwerkelijk mee te helpen bij de uitvoering van allerlei projecten. En ook financieel, bijvoorbeeld als sponsor of als donateur.
Financiële ondersteuning is altijd van harte welkom. Want extra geldelijke bijdragen kunnen het leefplezier van de bewoners aanzienlijk verhogen.
 
Sponsors kunnen (in overleg met de zorgmanager) kiezen voor een eenmalige of een projectmatige bijdrage. Met eventueel als ‘tegenprestatie’ een vermelding op het sponsorbord en/of op een multimediale uiting.
 
Donateurs kunnen doneren door middel van overschrijving naar een vriendenstichting.
 
Voor beide geldgevers geldt: het resultaat is meestal al vrij snel zichtbaar.
Zo zijn de afgelopen tijd met bijdragen van 1 van de vriendenstichtingen en van sponsors onder meer al een rolstoelbus en een gemotoriseerde duofiets aangeschaft. Het mooiste resultaat van een bijdrage is ongetwijfeld: de blije gezichten van de bewoners!
 
Ook meedoen? Bel 088 - 000 52 00 of klik op contact-en-route voor onze algemene gegevens of klik op wonen om daar een locatie te kiezen.
 
​​