Vrijwilligerswerk geeft voldoening

Vrijwilligers maken het verschil!

​Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners van Zorggroep Sint Maarten. Zij maken ècht het verschil. Zij bieden een helpende hand en een luisterend oor. Zij zorgen ook voor een warme en gemoedelijke sfeer. Zorggroep Sint Maarten is daarom altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wilt u ook het verschil maken voor een ander?

Vindt u het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen? Vrijwilligerswerk is er bij Zorggroep Sint Maarten in alle soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld koffie en thee schenken, samen een wandeling maken, voorlezen en chauffeurswerkzaamheden doen. Of helpt u liever met schilderen, bloemschikken, zingen of koken? Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Op elke locatie (17 locaties verspreid over verschillende regio’s!) is er wel vrijwilligerswerk, waarbij u uw talenten kunt inzetten. Wij vragen u dan ook uw  talenten in onze gastvrijheid te​ delen!

Waarom kiezen voor Zorggroep Sint Maarten?

Er zijn vele mogelijkheden en het vrijwilligerswerk bij Zorggroep Sint Maarten is gewoon hartstikke leuk! Het geeft voldoening en u krijgt er veel waardering voor terug. U komt terecht in leuke teams, waarin ook uw mening van belang is. Zorggroep Sint Maarten biedt u de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en uw kwaliteiten in te zetten. Hiernaast is het vrijwilligerswerk goed geregeld door middel van heldere afspraken. Eveneens is op elke locatie een vrijwilligerscoördinator werkzaam die zorgt voor professionele begeleiding.​
​​​​​​
Net begonnen als vrijwilliger? Lees dan de brochure
​​​​​​​​