Zorgvuldig met informatie ...

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Doch Zorggroep Sint Maarten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Overigens zijn wij niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Privacy

Als u via deze website reageert via bijvoorbeeld een formulier of e-mail, dan worden de door u verstrekte gegevens gebruikt om te reageren op uw vraag of verzoek. Zorggroep Sint Maarten is daarnaast geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het gebruik van de website. Om eventuele aanpassingen te verrichten aan de apparatuur en de wensen en voorkeuren van onze bezoekers wordt surfgedrag anoniem geregistreerd. Download ons Privacyreglement.pdf.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Zorggroep Sint Maarten, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Zorggroep Sint Maarten is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
© Zorggroep Sint Maarten, 2015
 
Wilt u meer informatie over deze website? Of heeft u behoefte aan inzicht in het gebruik van uw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@zorggroepsintmaarten.nl.
 
Uw brief stuurt u naar:
Zorggroep Sint Maarten
t.a.v. afdeling Beleid & Kwaliteit
Postbus 224
7570 AE Oldenzaal
Telefoon: 0541 - 35 80 40
 
Zorggroep Sint Maarten behoudt zich alle rechten voor.                   KvK 08130883

 

​​ ​​