Vitaliteit

Vitaliteit

Eén van de kernwaarden van Zorggroep Sint Maarten is vitaal. Dat staat voor levendig; we staan midden in het leven en brengen leven in de brouwerij! Niet als een ‘spring-in-het-veld’, maar met echte aandacht. We hebben het leven, ons vak en de mensen waar we mee werken lief. Dat geeft ons de energie er elke dag weer voor te gaan.
 
Zorggroep Sint Maarten ziet graag vitale medewerkers en iedere medewerker wil ook graag vitaal zijn. Soms lukt het om verschillende redenen niet om vitaal te zijn. Een fysieke of psychische klacht kan parten gaan spelen, waardoor je minder energie hebt om er tegenaan te gaan. Om onze medewerkers hierin te ondersteunen, biedt Zorggroep Sint Maarten ‘Vitaal met Maartje’!
 
Maartje is onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. Bij Maartje werken behandelaren zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en psychologen. Via Maartje Vitaal kunnen onze medewerkers vrijblijvend een vraag voorleggen aan een behandelaar. Deze vraag kan bijvoorbeeld gaan over pijnklachten die een medewerker ervaart tijdens de uitoefening van zijn of haar functie of tijdens het sporten. Of wellicht ervaart een medewerker een disbalans in de combinatie van werk en privé. Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld en de medewerker krijgt een persoonlijke advies.
appeltje vitaliteit.jpg