Combineer je zorgstudie met een bijbaan bij Zorggroep Sint MaartenVolg je een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige? Dan bieden wij de uitgelezen kans om ervaring op te doen in de praktijk. Wij zoeken in de vakantieperiodes, maar ook in de weekenden en avonduren enthousiaste en flexibele:   

Medewerkers voor zorglocaties en thuiszorg 

 

Mogelijkheden voor jou? 

​Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige?  Dan kun je meewerken in de zorgteams van de locaties of in de thuiszorg. Je verricht ADL handelingen en kunt helpen tijdens de maaltijden en met activiteiten. Tevens is er de mogelijkheid om buiten de vakanties om ook tijdens de avonduren en weekenden ingezet te worden.​

Wat bieden we jou? 

Je kunt bij ons een dienstverband voor langere periode krijgen. En volg je een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan is er de mogelijkheid om na je studieafronding een vast dienstverband bij ons te krijgen. 
De uren stemmen we met elkaar af, waarbij we elkaars mogelijkheden bespreken. Je krijgt zo de mogelijkheid om werkervaring in de ouderenzorg op te doen, maar tegelijkertijd voldoende tijd overhoudt voor studie en persoonlijke ontspanning. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Afhankelijk van hoe ver je in je huidige studietraject bent, wordt je salaris bepaald.

Interesse?

Als je interesse hebt in het werken op één van onze locaties​ laat het ons dan weten!  Je kunt direct solliciteren naar de (thuiszorg)locatie van je voorkeur via onderstaande button. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden. Zorggroep Sint Maarten draagt de kosten die verbonden zijn aan de aanvraag van de VOG.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Let op: volg je geen opleiding voor een zorgfunctie, maar ben je op zoek naar vakantiewerk? Bekijk dan onze vacature vakantiemedewerkers voor zorglocaties​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​