Ieder mens is waardevol

Wie zijn wij?

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens waardevol is. Wij bieden daarom ieder mens zorg, liefde en aandacht. Wij kijken naar wat u wel kan in plaats van de beperkingen. En zien uw kracht, uw mogelijkheden en uw talenten. Elke dag opnieuw gaan wij uit van uw kracht als mens, uw mogelijkheden en uw talenten. En van de kracht van delen. Onze ambitie is dan ook: Deel je leven.
 

Onze zorg en gedeelde mantel

Onze naam is met zorg uitgekozen. U kent vast het verhaal van Sint Maarten. Het is onze inspiratiebron.
Sint Maarten handelde uit medeleven. Hij ontmoette een door de kou verkleumde bedelaar. Uit bezorgdheid scheurde hij zijn mantel in twee stukken en gaf de helft aan de bedelaar. Als Romeins soldaat kon en mocht hij niet zijn hele mantel weggeven. Maar wel zijn halve mantel. Hij deelde zijn bezit met de ander. En nam deel aan het leven van de ander. Het logo van Sint Maarten is die gedeelde mantel.
 

Deel je leven, dat is onze ambitie

Wij bieden excellente zorg volgens de laatste inzichten en normen. Onze kernwaarden zijn "ontplooiend", "vitaal", "dorps" en "zijn".  Zorggroep Sint Maarten is een sociaal innovatieve organisatie. Dat betekent dat wij onderzoeken hoe wij maatschappelijke problemen kunnen oplossen. En maatschappelijke zorg samen, met u, kunnen verlichten.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​