Iedereen is van harte welkom!

Kerstactiviteiten op locaties Zorggroep Sint Maarten

Verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten staan dit weekend en komende week in het teken van de Kerst met gezellige kerstmarkten en andere kerstactiviteiten. Iedereen is uiteraard van harte welkom!

Kerstmarkt Gereia 13 december | 10.00 - 16.00 uur
Gereia bijt zaterdag het spits af met een kerstmarkt. Er zijn diverse stands, u kunt smullen van heerlijke lekkernijen en natuurlijk weer een gokje wagen bij de Lotenboom of het Rad van Fortuin. 
 
Kerstmarkt Sint Jozef 14 december | 11.00 – 16.00 uur 
Sint Jozef in Weerselo houdt zondag een kerstmarkt tussen 11.00 en 16.00 uur in en om het woonzorgcentrum. Er zijn diverse kraampjes, een loterij en ook de inwendige mens wordt uiteraard goed verzorgd! 

Kerstfair Tiekerhook 16 december | 10.00 – 16.00 uur
Tiekerhook in Overdinkel verkeert komende dinsdag in kerstsferen tijdens een gezellige kerstfair met kraampjes, truffelpannenkoeken, oliebollen, kniepertjes en natuurlijk koffie of glühwein. Ook hier vindt er ’s middags een verloting plaats.  

Gaza Kerstmarkt 16 december | 10.00 – 17.30 uur
Ook onze locatie Gaza in Harmelen houdt komende dinsdag een gezellige kerstmarkt met vele lekkernijen en mooie spulletjes. 

Verkoop kerstbakjes Zonnestraal 16 december | 11.00 – 15.30 
Ook dit jaar zet onze locatie Zonnestraal haar gezellige traditie voort om in december kerstbakjes te verkopen. U bent welkom tussen 11.00 en 15.30 uur. 

Optuigen Kerst-buurt-boom Gudula 19 december | vanaf 18.30 uur
Onze locatie Gudula in Lochem gaat in navolging op burendag samen met de buren een kerstboom in de tuin van Gudula optuigen. Gudula zorgt voor de boom, lampjes, chocomel en glühwein en de buren worden uitgenodigd om de boom op te tuigen met iets van hun zelf. Op deze manier wordt het een echte naober-kerst-boom gaat worden

Bewoners van Antonius in Acht gaan zelf naar de kerstmarkt! 
Een vrijwilliger van onze locatie Antonius in Acht heeft ten slotte het voortouw genomen om komende zondag met de bewoners naar deze lokale kerstmarkt op het dorpsplein te gaan. “Er zijn diverse rolstoelen beschikbaar gesteld door de Zonnebloem en er hebben zich veel vrijwilligers aangemeld om met de bewoners op en neer naar de kerstmarkt te gaan. Een mooi initiatief!”, aldus een trotse teamleider Corry van Kemenade. ​
​​