Week van Zorg en Welzijn 2015

Locaties zetten deuren open tijdens Open dag van de Zorg

Onze locaties Mariënbosch in Heerenveen, Sint Theresia in Joure en Gudula in Lochem zetten op zaterdag 21 maart de deuren wagenwijd open tijdens de open dag van de Zorg. Antonius in Acht besteedt zelfs de hele week aandacht aan de Week van Zorg en Welzijn met een vol activiteitenprogramma. 

Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. In het hele land openen zorg- en welzijnsorganisaties de deuren voor het grote publiek om te laten zien welk geweldig werk deze sector verzet. De week wordt afgesloten met een open dag van de zorg, waar dit jaar drie van onze locaties aan deelnemen. In zowel Mariënbosch als Sint Theresia kunnen mensen deze dag tussen 9.30 uur en 14.00 uur terecht om een kijkje te nemen in de woonzorgcentra en te spreken met de bewoners en medewerkers. De open dag bij Gudula in Lochem duurt van 10.00 tot 15.00 uur. 

Onze locaties Antonius in Acht staat stil bij de Week van de Zorg en Welzijn met Week van Zorg en Welzijn.pdfeen activiteitenprogramma voor zowel bewoners als bezoekers.  
​​​​