Zaterdag 20 juni open huis

Maartens-Stede en Oldenhove op bijzondere wijze heropend

Woonzorgcentra Maartens-Stede en Oldenhove in Losser zijn op donderdag 18 juni op bijzondere wijze heropend door burgemeester Sijbom en de heer Nijhuis, bewoner van Oldenhove. 


Een enorme zeearend was speciaal voor de gelegenheid ingevlogen om de openingshandeling luister bij te zetten. Het imposante dier had de schaar bij zich waarmee het lint voor het woonzorgcomplex werd doorgeknipt en Maartens-Stede en Oldenhove officieel heropend zijn. 

opening van oldenhove en maartens-stede.png

Klaar voor de toekomst

Na een lange periode van verbouwingen naar kleinschalige woningen is Oldenhove/Maartens-Stede helemaal klaar voor de toekomst. Alle 165 bewoners beschikken nu over een eigen kamer of een eigen appartement die bovendien in de meeste gevallen zijn voorzien van een eigen sanitaire unit. Zorgmanager Laurens Regtop is trots op het resultaat: "“We zijn een echt bruisende gemeenschap met betrokken en enthousiaste mensen, met één op één zorg, persoonlijke aandacht en korte lijnen. Het is hier echt goed vertoeven”, aldus zorgmanager Laurens Regtop die aangeeft dat Oldenhove en Maartens-Stede graag het kloppend hart voor Losser willen zijn. “Een centrum waar men terecht kan voor zorg, ondersteuning, maaltijden en een grote hoeveelheid activiteiten. We willen iedereen beloven dat als je bij ons komt het prettig wonen is. Door echte aandacht weer “losser in je leven leren staan.” 

Open huis op 20 juni van 10.00 tot 15.00 uur

Iedereen is op 20 juni a.s. van harte welkom om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. De hele dag vinden er rondleidingen plaats waarbij bezoekers een somatische- en psychogeriatrische woning en de dagvoorzieningen kunnen zien en de sfeer in het woonzorgcentrum kunnen proeven. Een groot aantal disciplines en huurders doen deze dag ook mee. ​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​
Tweet burgemeester Sijbom