Sint Maarten op de Eeshof

Op dinsdag 11 november  hebben we in De Eeshof Sint Maarten gevierd. Sint Maarten aan wie wij van de Zorggroep Sint Maarten (waar De Eeshof onder valt) onze naam danken. Een prachtig voorbeeld van bewust in het leven staan en dat leven samen delen. Want dát is waar onze medewerkers en vrijwilligers voor staan. Elke dag gaan wij uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talent. Én van de kracht van delen.
 
Op De Eeshof  hebben we met onze bewoners stil gestaan bij Sint Maarten met speciale  activiteiten.  Zo was er ’s middags een heerlijk stamppotbuffet voor de bewoners en ’s avonds hebben de bewoners en ook de bewoners van de aanleunwoningen en Eschede genoten van een geweldige feestavond met de Originale Stimmungsmacher. Dit Tiroler Trio wist de mensen te laten genieten van hun muziek en ook een dansje of een polonaise werd er gemaakt door bewoners, medewerkers  en vrijwilligers.
​​ 
 
Over Sint Maarten
Deze feestdag is genoemd naar Martinus van Tours, beter bekend als Sint Maarten. Als Romeinse soldaat kliefde hij met zijn zwaard zijn mantel in tweeën. Om zo de helft te kunnen delen met een door de kou verkleumde bedelaar. Dat delen van Sint Maartens Mantel is terug te vinden in het logo van Zorggroep Sint Maarten.
 
Deel je leven
Het belang van delen komt terug in de belofte van de Zorggroep: deel je leven. Want bewust in het leven staan en dat leven samen delen, dát is waar alle medewerkers en vrijwilligers van Zorggroep Sint Maarten en dus ook De Eeshof  bij hun zorg- en dienstverlening voor staan.
 
Sint maarten3.jpg
Sint maarten4.jpg
Een gezellige avond waar de bewoners nog lang van na zullen genieten.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​