Samen het leven omarmen

Antonius in Acht (gemeente Eindhoven)

Welkom bij Antonius in Acht (Eindhoven). ​Bij ons voelt u zich meteen thuis!

Antonius ligt in de kern van het voormalige kerkdorp Acht (gemeente Eindhoven). Onze locatie is ruim, sfeervol en gemoedelijk. We hebben zowel  zorgappartementen en een verpleegafdeling als geschakelde woningen waarin u zelfstandig kunt wonen. U kunt dus kiezen voor verzorgd of 

zelfstandig wonen, met onze services binnen handbereik.

 

Antonius biedt mogelijkheden voor groepsverzorging en kortdurende opname. Voor veel ouderen in Acht is het Antonius een belangrijk ontmoetingscentrum. De zelfstandig wonende oudere die behoefte heeft aan sociale contacten of aan diensten en activiteiten die Antonius te bieden heeft, kan gebruik maken van de zogenaamde wijkfunctie. En wijkbewoners en andere geïnteresseerden kunnen gebruik maken van de voorzieningen en activiteiten, zoals biljarten en meer bewegen voor ouderen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Lees meer over Antonius in dit boekje


Een ontspannen en luchtige levenssfeer
Kiest u voor Antonius, dan kiest u daarmee vanzelf voor een ontspannen en luchtige levenssfeer. Mensen ontmoeten en samen mooie momenten beleven, dat is typisch Antonius. Maar even goed slaat er bij verdriet iemand een arm om u heen. Want alle mensen in Antonius begrijpen dat ze elkaar nodig hebben. En dat laten zij merken ook! Kunt u zich een hartelijker welkom in Antonius voorstellen?
 

De sfeer in en om Antonius maakt dat u zich thuis voelt.

Kom zelf kijken!

Nieuwsgierig geworden naar het wonen in Antonius? Kom gerust zelf even langs om een kijkje te nemen en maak daarvoor een afspraak met zorgmanager Dorien van Kemenade.

T. 088 - 000 52 00 of 040 - 262 12 65​​.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​