Maartje helpt u graag met uw gezondheid en vitaliteit

Maartje

Wie is Maartje?

Maartje helpt u graag op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Of u nu jong bent of al wat ouder. Gezond of zorgbehoevend. Maartje is er voor iedereen! Bovendien: dicht bij u in de buurt en daardoor makkelijk bereikbaar.

 
Maartje is de jongste dochter van Zorggroep Sint Maarten en Behandelcentrum Sint Maarten B.V. Professioneel en actief betrokken biedt Maartje: thuiszorg, kraamzorg, behandeling, hulpmiddelen en service.
 
Lijfspreuk van Maartje is heel de mens. Dat wil zeggen: Maartje is er voor iedereen, van elke leeftijd en in elke geestelijke en/of lichamelijke ​​conditie. En ook: Maartje kijkt bij haar zorgverlening en behandelingen altijd naar de mens als geheel. Niet uitgaande van beperkingen, maar juist van wat mensen nog wél kunnen. En daarbij, waar mogelijk, het zelfhelend vermogen en de zelfredzaamheid stimuleren. Dus Maartje is méér dan zorg verlenen en behandelen alleen!

Voor wie is Maartje?

Maartje is er voor jong en al wat ouder. Voor iedereen die kraamzorg, thuiszorg, een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist of diëtist nodig heeft. Dus voor alle mensen die zoveel mogelijk hun eigen leven willen leiden. Op de manier die ze het liefst zelf kiezen en in hun eigen woonomgeving.
Herkent u hierin uzelf? Dan helpt Maartje u graag! Zo kan Maartje cliënten van alle leeftijden optimaal van dienst zijn. 

Wat biedt Maartje?

Maartje beschikt over ervaren, goed opgeleide medewerkers. De organisatie is kleinschalig en er is altijd wel een Maartje-vestiging bij u in de buurt. Dus een afspraak is makkelijk en snel gemaakt. Ook prettig: Maartje heeft voor u een vast aanspreekpunt. En deze vaste contactpersoon regelt en plant, in nauw
overleg met u, alle benodigde zorg of behandeling. Uiteraard zo goed mogelijk aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Zo nodig regelt Maartje zelfs uw indicatie en uw vergoeding via de ziektekostenverzekeraar!
 
Maartje is werkzaam in de regio Twente. 
Meer informatie over Maartje is te vinden op www.maartje.nl  
​​
​​​​​​