Cliënten, bewoners en familie getrakteerd op Circusvoorstelling in Oldenzaal

Cliënten en bewoners van Gereia, Molenkamp en Zonnestraal en de thuiszorg en dagvoorziening van Maartje zijn samen met hun familieleden en mantelzorgers op donderdag 20 juni getrakteerd op Circus in de Zorg bij Erve Huiskes op het Hulsbeek in Oldenzaal.

Het circus is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Zorggroep Sint Maarten en Frits Vink, voorzitter Stichting Erve Huiskes. De dagvoorziening van Maartje heeft een dagbestedingsgroep bij Erve Huiskes waardoor er dagelijks contact is waaruit dit idee ook is ontstaan. Het circus is gesponsord door de Stichting vrienden van Zorggroep Sint Maarten Oldenzaal, Huuskes en Groothandel Carel Lurvink.

Circus in de Zorg organiseert circusvoorstellingen in heel Nederland, in samenwerking met verschillende Nederlandse Fondsen. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Circus in de Zorg bezoekt jaarlijks 90 zorginstellingen door heel Nederland, en geeft meer dan 250 voorstellingen.

Op donderdag 20 juni 2019 heeft het circus 3 voorstellingen verzorgd voor Zorggroep Sint Maarten bij Erve Huiskes in Oldenzaal. Met inzet van medewerkers er vrijwilligers zijn de bewoners en de deelnemers van de dagvoorzieningen vervoerd en begeleid.

Voor meer foto’s, zie de Facebookpagina van Molenkamp en Zonnestraal.

 

 

Deel of print