Dagbesteding bij Erve Sleiderink in Beuningen

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken om op een goede en prettige manier de dag door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij Erve Sleiderink in Beuningen uitkomst bieden. U kunt hier:

  • op een ontspannen en zinvolle manier uw dag kunt besteden
  • begeleiding krijgen van ervaren professionals en vrijwilligers
  • gelijkgestemden ontmoeten en deelnemen aan afwisselende activiteiten
  • uw oude hobby weer oppakken of juist iets helemaal nieuws leren

Rustig en persoonlijk

Dagbesteding bij Zorggroep SInt Maarten 2Op Erve Sleiderink waarmee Zorggroep Sint Maarten een samenwerkingsverband heeft, proberen we mensen een zinvolle dagbesteding te bieden en laten we u deelnemen aan zo veel mogelijk dagelijkse werkzaamheden op het bedrijf. De kwaliteit van de beleving staat hierbij voorop. Het melkveebedrijf is nog in volle gang. Verder is er het nodige jongvee. Er is een grote moestuin aanwezig met daarbij een kweekkas en er zijn ook een aantal gezelligheidsdieren

Het huiselijke dagritme vormt de kapstok bij Erve Sleiderink. De aanpak is rustig en persoonlijk waarbij we zo goed mogelijk willen aansluiten bij de belevingswereld van onze deelnemers.  We houden dan ook goed rekening met de fase of ontwikkeling waarin u zich bevindt.  Op Erve Sleiderink wordt warme zorg verleend: gevoelens van angst, onzekerheid, maar ook plezier krijgen uitgebreid aandacht.

Op welke dagen kunt u gebruik maken van dagbesteding in Beuningen?

maandag:10.00 – 16.00 uur
dinsdag:10.00 – 16.00 uur
woensdag:10.00 – 16.00 uur
donderdag:10.00 – 16.00 uur
vrijdag:10.00 – 16.00 uur
zaterdag:10.00 – 16.00 uur

 

Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees hier meer over hoe u een dergelijke indicatie kunt aanvragen.

Adres dagvoorziening Beuningen

Zorgboerderij Erve Sleiderink (Plan route)
Harbertweg 1 in Beuningen

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over dagbesteding bij Erve Sleiderink in Beuningen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding bij Erve Sleiderink in Beuningen

Deel of print