Woonzorgcentrum Tiekerhook in Overdinkel

Dagbesteding bij Tiekerhook in Overdinkel

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken om op een goede en prettige manier de dag door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij Tiekerhook in Overdinkel uitkomst bieden. Deze bevindt zich in het gebouw van kleinschalig wonen Tiekerhook. In een gezellige huiskamer met keuken heten we de deelnemers een warm welkom.

We willen een echt tweede huis voor u zijn waar u:

  • op een ontspannen en zinvolle manier uw dag kunt besteden
  • begeleiding krijgt van ervaren professionals en vrijwilligers
  • gelijkgestemden ontmoet en kunt deelnemen aan afwisselende activiteiten
  • uw oude hobby weer kunt oppakken of juist iets helemaal nieuws leert

Woonzorgcentrum Tiekerhook in OverdinkelOntmoeting

Onze huiskamer is een gezellige plek om andere ouderen te ontmoeten en waar gezelligheid voorop staat. Dit sociale aspect is erg belangrijk. Bij mensen die de dagvoorziening voor het eerst bezoeken zien we ook vaak hoe fijn ze het vinden om oude bekende van vroeger weer te zien. De vaste structuur met leuke en afwisselende activiteiten stelt u in staat (eventueel met hulp van thuiszorg, casemanagers of mantelzorgers) om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Tegelijkertijd helpt het mantelzorgers ontlasten zodat zij deze belangrijke en gewaardeerde rol langer vol kunnen houden.

Afwisselende activiteiten

We hebben een veelzijdig aanbod van uiteenlopende actieve, creatieve en sociale activiteiten waar de deelnemers aan kunnen deelnemen. Dit programma maken we in overleg met de deelnemers. Daarnaast doen we gedurende het jaar ook mee met de activiteiten voor bewoners van Tiekerhook. We gaan vooral in kleine groepjes samen aan de slag. Zo kan het ene groepje aan het kaarten zijn terwijl een andere groepje aan het koken is en weer een andere groepje deelneemt aan een bewegingsactiviteit.

Op welke dagen kunt u gebruik maken van dagbesteding bij Tiekerhook in Overdinkel?

maandag:10.00 – 16.00 uur
woensdag:10.00 – 16.00 uur
vrijdag:10.00 – 16.00 uur

 

Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees hier meer over hoe u een dergelijke indicatie kunt aanvragen.

Adres dagvoorziening Overdinkel

Woonzorgcentrum Tiekerhook
Schaepmanstraat 1 in Overdinkel (Plan route)

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over dagbesteding bij Tiekerhook of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding bij Tiekerhook in Overdinkel

Deel of print