Thuiszorg Heerenveen

Thuiszorg Heerenveen

Als u een betrouwbare organisatie voor thuiszorg in Heerenveen zoekt, dan bent u bij Zorggroep Sint Maarten aan het juiste adres. Zorggroep Sint Maarten biedt thuiszorg in Heerenveen met een visie. Volwaardige en waardevolle zorg staan bij ons centraal en dat ziet u terug in ons handelen en onze omgang. Medeleven is de drijfveer van onze medewerkers. Goede zorg en tevreden afnemers van onze thuiszorg in Heerenveen vinden wij niet voldoende. Onze medewerkers willen hun leven met u delen. Het is hun doel om u gelukkig te maken met warme zorg en een vertrouwd gevoel.

Wat andere mensen bekeken

Thuiszorg Heerenveen

Tegenwoordig worden mensen die zorg behoeven gezien als mensen die geld kosten. Zorggroep Sint Maarten vindt het onterecht dat deze mensen op deze wijze worden gecategoriseerd. In onze ogen zijn mensen die thuiszorg in Heerenveen nodig hebben nog steeds mensen die waardevol zijn en betekenis hebben. Iedere persoon heeft zijn eigen behoeftes. Om deze behoeftes zoveel mogelijk tegemoet te komen bieden wij verschillende soorten thuiszorg in Heerenveen. Waar de ene persoon dagelijks persoonlijke verzorging nodig heeft, zoals hulp bij het douchen en aankleden, heeft de ander een hulp in de huishouding nodig en weer een ander behoeft verpleging. Als u ouderenzorg of thuiszorg in Heerenveen nodig heeft, kiest u het type thuiszorg dat het beste bij u past. Om er zeker van te zijn dat de zorg die wij bieden zo goed mogelijk bij u past, ontwikkelen wij voor iedereen een unieke behandeling die aansluit bij de persoonlijkheid en de behoeftes van de persoon. Al onze cliënten ontvangen een indicatie met een bijbehorend “maatregelenpakket”. Om meer te lezen over ouderenzorg en thuiszorg in Heerenveen gaat u naar de volgende pagina's:

Ook als u een baan in de thuiszorg in Heerenveen zoekt, kunt u bij Zorggroep Sint Maarten terecht. Deelt u onze visie en wilt u graag ons team versterken? Dan zijn wij naar u op zoek. Meer informatie over werken in de zorg vindt u op deze pagina.

Wat andere mensen zochten

​​​​​​​​