De Inloop in De Molenkamp – gezelligheid staat voorop

De Inloop in de MolenkampDe Inloop in de Molenkamp is een vorm van dagbesteding, speciaal bedoeld voor zelfstandig wonende 65-plussers die behoefte hebben aan wat aanspraak, afleiding en gezelligheid. Heeft u die behoefte ook, maar zit u vaak alleen thuis? Dan kan een regelmatig bezoek aan De Inloop zorgen voor een welkome afwisseling in uw leven! Iedere dinsdagmiddag biedt de Inloop u bovendien een bewegingsprogramma aan, zodat u lichamelijk fit blijft en langer zelfstandig kunt blijven wonen. Dit programma wordt verzorgd door één van onze bewegingsagogen.

Keuze uit diverse activiteiten

Het leuke van De Inloop is, dat u daar in een gezellige en ongedwongen sfeer elke dinsdag, donderdag en/of vrijdag contact heeft met allerlei leeftijdsgenoten. “Ik zat vaak alleen thuis, maar op De Inloop zie en spreek ik elke week weer gezellig mensen van mijn eigen leeftijd!”, zo horen we vaak. Het activiteitenprogramma wordt meestal verzorgd door vrijwilligers.

De Inloop Vervoer en kosten

Alle deelnemers zorgen zelf voor het vervoer van hun huis naar De Inloop en weer terug. U kunt daarvoor onder meer gebruik maken van Regiotaxi Twente (telefoon: 0900–1814), die u op afspraak van deur tot deur brengt. Voor deelname aan De Inloop vragen wij van u een eigen bijdrage van €12,50 per dag. Voor dat bedrag kunt u deelnemen aan alle activiteiten van het dagprogramma, krijgt u tussen de middag een 3-gangen warme maaltijd geserveerd én mag u de hele dag koffie en thee drinken. Alle overige drankjes die u bij De Inloop gebruikt, zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer kunt u gebruik maken van de dagbesteding bij de Inloop in de Molenkamp

dinsdag:10.00 – 16.00 uur
donderdag:10.00 – 16.00 uur
vrijdag:10.00 – 16.00 uur

 

Voor deelname aan dagbesteding bij De Inloop heeft u geen indicatie nodig!

Adres  De Inloop

Woonzorgcentrum Molenkamp
Monnikstraat 33 in Oldenzaal

Meer informatie of aanmelden?  

Meer weten over De Inloop? Voor nadere informatie en aanmelding kunt u terecht bij de Manon Staats, coördinator Welzijn en dagbesteding coach van de Molenkamp. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Manon Staats
Neem voor meer informatie contact op met:
Manon Staats (Welzijn en dagbesteding coach de Molenkamp)
Telefoonnummer: 0541 - 516 105

 

Contactformulier De Inloop in de Molenkamp

Deel of print