gemeenschap Losser - Zorggroep Sint Maarten 3

Regio Losser

Binnen de regio Losser werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving. We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze regio op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij Zorggroep Sint Maarten altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de regio Losser 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Oldenhove & Maartens-Stede en Tiekerhook. En vanuit het label Maartje bieden we behandeling plus dagbesteding en ambulante zorg aan thuiswonende cliënten.

Woonzorgcentrum Tiekerhook in Overdinkel

Bij Tiekerhook levert iedereen een actieve bijdrage aan het welzijn en geluk van de ander. We staan klaar voor elkaar en bieden elkaar als echte noabers altijd de helpende hand. Elkaar versterken en het beste gunnen. Dat is de kracht van dorpen, waar mensen elkaar echt kennen. Wij geloven in mensen die klaarstaan voor een ander, vanuit de wetenschap dat een ander ook klaarstaat voor hen.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Oldenhove & Maartens-Stede in Losser

Bij Oldenhove en Maartens-Stede krijgt u de ruimte om Losser te blijven beleven. Met activiteiten en het meedenken bij persoonlijke wensen, toveren we elke dag weer een lach op het gezicht van (kwetsbare) ouderen. Dat doen we met waardering voor de kleine dingen in het leven.  

Naast woonruimte bieden Oldenhove & Maartens-Stede ook alle zorg, die mensen met een chronische ziekte en/of beperking nodig hebben. Diverse ervaren professionals staan in Oldenhove & Maartens-Stede klaar om u alle noodzakelijke zorg te bieden.
Lees meer >>