gemeenschap Gelderland - Zorggroep Sint Maarten 5

Regio Gelderland-Utrecht

Binnen de regio Gelderland-Utrecht werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving. We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze regio op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij Zorggroep Sint Maarten altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de regio Gelderland-Utrecht 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Polbeek in Zutphen, Gudula in Lochem en Gaza in Harmelen. Daarnaast bieden we vanuit deze locaties ambulante zorg en dagbesteding aan thuiswonende cliënten.

Woonzorgcentrum Polbeek in Zutphen

De Polbeek is een bruisende plek, waar het leven elke dag gevierd wordt. Wij geloven in vrijheid en zelfbeschikking, zodat mensen hun eigen grenzen kunnen bepalen. Polbeek mag gezien worden, wij gaan hier respectvol en aandachtig me elkaar om. Aangemoedigd door de levendigheid om ons heen, weten wij elkaar en onze omgeving vaak te verrassen.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gudula in Lochem

Gudula heeft een knusse en huiselijke sfeer, die geborgenheid uitstraalt. Wij geloven in modern naoberschap en daar leven we ook naar. De Achterhoekse traditie van ‘vanzelfsprekend voor elkaar zorgen’ steken we in een nieuw jasje. We vormen de verbindende schakel tussen het goede van vroeger en het goede van nu. We vinden het prettig en belangrijk om onze naobers te kennen en te ontmoeten, want pas als je weet wie je naasten zijn kun je elkaar de helpende hand toesteken.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gaza in Harmelen

Iedereen die denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen vindt in Gaza een welkom thuis.

Lees meer >>