dagbesteding kosten en vergoedingen

Kosten en vergoeding voor dagbesteding

Heeft u besloten dat u graag wilt deelnemen aan de dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten? Dan wilt u natuurlijk weten met welke kosten u te maken krijgt en op welke vergoedingen u kunt rekenen.

Inkomensafhankelijke bijdrage

Om deel te nemen aan onze dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt deze indicatie aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente die het grootste deel van de kosten vergoedt. Lees hier meer over het aanvragen van een indicatie.

U betaalt een inkomensafhankelijke bijdrage. De eigen bijdrage wordt berekend door het CAK die eveneens de rekening stuurt. U kunt een proefberekening maken op de website van het CAK. Bij bijvoorbeeld uitstapjes en bijzondere activiteiten worden er wel extra kosten in rekening gebracht.

Heeft u een Wlz-indicatie?

Heeft u een indicatie voor verblijf met zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), maar heeft u besloten deze zorg thuis te ontvangen? Dan worden de kosten voor dagbesteding vanuit de Wlz betaald. U betaalt dan eveneens een inkomensafhankelijke eigen bijdrage.

Vragen over dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten of wilt eens een keer vrijblijvend een kijkje nemen bij een van onze dagvoorzieningen? Neemt u dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. Zij helpen u graag verder. Ook voor vragen over of hulp bij het aanvragen van een indicatie kunt u bij hen terecht.

Het contactformulier invullen mag natuurlijk  ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print