Wie is wie bij woonzorgcentrum Gaza in Harmelen?

In woonzorgcentrum Gaza in Harmelen kunt u te maken krijgen met diverse personen en disciplines. We benoemen ze hieronder zodat u precies weet bij wie u terecht kunt voor welke soort vragen:

Peter GietelingZorgmanager: Peter Gieteling

De zorgmanager heeft de algemene leiding over woonzorgcentrum Gaza en is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen en aanstellen van het personeel.

Contactverzorgenden

De contactverzorgenden vormen het eerste aanspreekpunt voor de cliënten van Gaza. Ze coördineren de zorg en zijn bovendien het aanspreekpunt voor familieleden van de cliënt.

Verzorgenden/Verpleegkundigen:

De verzorgenden en verpleegkundigen van Gaza helpen cliënten bij:

  • het wassen en aankleden en overige dagelijkse handelingen
  • het innemen van medicijnen
  • het geven van injecties
  • etc.

Teamleiders

De teamleiders van Gaza hebben de dagelijkse leiding over de teams en zijn er voor verantwoordelijk dat de medewerkers goede zorg verlenen.

Welzijnsbegeleider(s)

De welzijnsmedewerkers van Gaza begeleiden groepsgewijs cliënten en verzorgen in dat kader een zinvolle dagbesteding. Daarbij is er aandacht voor het welzijn van de cliënten, gecombineerd met het uitvoeren van ontspanningsactiviteiten.

Diverse behandelaren of specialisten

Afhankelijk van indicatie, wensen en behoeften kunt u met verschillende behandelaren of specialisten te maken krijgen. Hierbij kunt u denken aan u een fysiotherapeut, een psycholoog, logopedist of diëtist.

Vertrouwenspersoon

Cliënten die niet tevreden zijn over de dienstverlening van Gaza kunnen dit uiteraard altijd bespreken met de betrokken medewerker (en diens leidinggevende). Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, kan de onafhankelijke vertrouwenspersoon uitkomst bieden. Deze luistert actief naar de cliënt en gaat op zoek naar een oplossing om herhaling van het probleem te voorkomen.

Bij Gaza is de vertrouwenspersoon: Mevrouw van Dam (E. thent@casema.nl)

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken met een van bovengenoemde personen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We staan u graag te woord. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Woonzorgcentrum Gaza in Harmelen
Neem voor meer informatie contact op met:
Woonzorgcentrum Gaza (Harmelen)
Telefoonnummer: 0348 – 44 35 44

 

Contactformulier Woonzorgcentrum Gaza in Harmelen

 

 

Deel of print