Gemeenschap Oldenzaal - Zorggroep Sint Maarten 2

Gemeenschap Oldenzaal

Binnen de gemeenschap Oldenzaal werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving.  We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze gemeenschap op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de gemeenschap. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij Zorggroep Sint Maarten altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de gemeenschap Oldenzaal 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Gereia, Molenkamp en Zonnestraal. En vanuit het label Maartje bieden we behandeling plus dagbesteding en ambulante zorg aan thuiswonende cliënten.

Woonzorgcentrum Gereia in Oldenzaal

Bewoners en bezoekers van Gereia in Oldenzaal krijgen altijd de kans om zich te laten zien. Wij geloven in de kracht en de waarde van onze oudere generatie.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Molenkamp in Oldenzaal

Een jeugdige geest heeft wat ons betreft onze ogen niks met leeftijd te maken. Ouder worden bij de Molenkamp betekent niet alleen doorgaan met wat je altijd hebt gedaan, maar ook elkaar prikkelen en nieuwe dingen ontdekken

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Zonnestraal in Oldenzaal

De Zonnestraal is een welkome plek is, met een hartelijke groep mensen waar iedereen zichzelf kan zijn.

Lees meer >>

Uitgelicht

Inloopavond voor jonge mensen met dementie

Wanneer: Donderdag 7 november 2019 vanaf 19:00 uur Waar: Woonzorgcentrum Gereia in Oldenzaal (Wilhelminastraat 150) Voor wie:* Jonge mensen met dementie, hun partners, kinderen of andere mantelzorgers Wat kunt u op deze inloopavond verwachten?  Over…

Lees meer >>