Gemeenschap Oldenzaal - Zorggroep Sint Maarten 2

Regio Oldenzaal

Binnen de regio Oldenzaal werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving.  We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze regio op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij Zorggroep Sint Maarten altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de regio Oldenzaal 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Gereia, Molenkamp en Zonnestraal. En vanuit het label Maartje bieden we behandeling plus dagbesteding en ambulante zorg aan thuiswonende cliënten.

Woonzorgcentrum Gereia in Oldenzaal

Gereia is een huis om te leren kennen. Bewoners en bezoekers van Gereia krijgen altijd de kans om zich te laten zien. Wij geloven in de kracht en de waarde van onze oudere generatie. Het zal toch niet gebeuren dat u na uw zeventigste wordt vergeten! We willen mensen in staat stellen om hun levensgeschiedenis te delen, zodat iedereen erkend wordt voor wie ze in wezen zijn.  We doen er alles aan om bewoners en bezoekers een echt thuisgevoel te geven en hun inzichten met ons te delen.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Molenkamp in Oldenzaal

Een jeugdige geest heeft in onze ogen niks met leeftijd te maken. Ouder worden bij de Molenkamp betekent niet alleen doorgaan met wat je altijd hebt gedaan, maar ook elkaar prikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Maar bovenal: een leven leiden dat ertoe doet. Voor onszelf en voor anderen. Vanuit het centrum van Oldenzaal proberen wij iedere dag weer het beste uit elkaar te halen om zo samen jong van geest te blijven.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Zonnestraal in Oldenzaal

Woonzorgcentrum Zonnestraal is een welkome plek is, met een hartelijke groep mensen waar iedereen zichzelf kan zijn. Net als de zon willen we het leven graag iedere dag weer een stukje warmer maken. Met onze bewoners als stralend middelpunt.

Naast woonruimte biedt Zonnestraal ook alle zorg, die mensen met een chronische ziekte en/of beperking nodig hebben. Diverse ervaren professionals staan dagelijks klaar om u alle noodzakelijke zorg te bieden.
Lees meer >>