Specialistische zorg bij Zorggroep Sint Maarten

Specialististische zorg bij Zorggroep Sint Maarten

specialistische zorg bij Zorggroep Sint Maarten en MaartjeOok voor specialistische zorg kunt u bij Zorggroep Sint Maarten terecht.

Parkinson

Speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson bieden we specialistische zorg op onze locaties Oldenhove in Losser en Gereia in Oldenzaal. Op de dagvoorzieningen in deze locaties kunt u bovendien terecht voor een fijne en prettige besteding van uw dag waarbij u de zorg en behandeling krijgt die aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Huntington en ALS

In de loop der jaren hebben we bij Oldenhove in Losser veel ervaring opgedaan met het verzorgen van mensen met de ziekte van Huntington, waarbij we nauw contact onderhouden met de Huntington-verpleegkundige in de regio. Ook bieden we zorg aan mensen die al op jonge leeftijd dementerend zijn of de ziekte ALS hebben.

Gerontopsychiatrie

Op onze locaties Oldenhove in Losser en Gereia in Oldenzaal hebben we bovendien ruimschoots ervaring in het begeleiden van ouderen met psychiatrische problemen. Onze medewerkers kunnen dan ook uitgebreide psychologische begeleiding bieden.

Casemanagement dementie

Als u of uw naaste met dementie thuis woont of als u vermoedt dat iets niet helemaal pluis is, kan een casemanager dementie uitkomst bieden. Een casemanager begeleidt en ondersteunt mensen met dementie en hun naasten in de thuissituatie gedurende het hele ziektetraject. Zorggroep Sint Maarten biedt deze dienstverlening in Twente (vanuit ons label Maartje).

Medisch Technisch Handelen Team

Ook als u thuis specialistische verpleegkundige zorg nodig hebt, kunt u rekenen op Zorggroep Sint Maarten. Ons Medisch Technisch Handelen (MTH)-team staat in Twente 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. We leveren deze dienstverlening vanuit ons label Maartje.

Vragen over onze specialistische zorg?

Uiteraard staan we u graag te woord over de mogelijkheden van specialistische zorg bij Zorggroep Sint Maarten. Neemt u hiervoor contact op met een van onze maatschappelijk werkers. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier Mogelijkheden specialistische zorg bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print