Cliëntenraden komen op voor uw belangen

Centrale Cliëntenraad komt op voor uw belangen

De Centrale Cliëntenraad komt op voor de gemeenschappelijke belangen van onze cliënten. Goede zorg en behandeling zijn voor de Centrale Cliëntenraad van Zorggroep Sint Maarten van groot belang. Wij staan ervoor dat u zich goed voelt en prettig kunt wonen. De Centrale Cliëntenraad wordt hierbij ondersteund door Regionale Cliëntenraden (RCR). Zo blijven wij op de hoogte van wat u belangrijk vindt. U kunt namelijk deelnemen in een cliëntenraad, ook als thuiszorg cliënt.

De voorzitter van de CCR is de heer Ad Boot.

Vacature Lid Centrale Cliëntenraad op de deskundigheidszetel Kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in en heeft u kennis van de zorg en kunt u niet wachten deze interesse in te zetten voor een ander? Dan is dit uw kans: de Centrale Cliëntenraad van Zorggroep Sint Maarten is op zoek naar een enthousiast nieuw lid op de deskundigheidszetel kwaliteit.

Wilt u meer weten over deze vrijwilligersfunctie en vraagt u zich af of die bij u past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ans Huurnink (ambtelijk secretaris Centrale Cliëntenraad) via telefoonnummer 06- 23096396 of e- mail ccr@zorggroepsintmaarten.nl

Rapportages/verslagen

Vragen of aanmelden voor de CCR?

Wilt u meer weten over de CCR of wilt u weten hoe u eventueel zitting kunt nemen? Neem dan contact op met het secretariaat van de CCR via onderstaand formulier. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier Centrale Cliëntenraad

Brieven kunnen naar:

Zorggroep Sint Maarten
t.a.v. Centrale Cliëntenraad
Postbus 244
7570 AE Oldenzaal

Deel of print