Dagvoorziening header 2

Dagbesteding voor Turkse ouderen bij de Zonnestraal in Oldenzaal

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken om op een goede en prettige manier de dag door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij de Zonnestraal in Oldenzaal uitkomst bieden. We willen een echt tweede huis voor u zijn waar u:

  • op een ontspannen en zinvolle manier uw dag kunt besteden
  • begeleiding krijgt van ervaren professionals en vrijwilligers
  • gelijkgestemden ontmoet en kunt deelnemen aan afwisselende activiteiten
  • uw oude hobby weer kunt oppakken of juist iets helemaal nieuws leert

Woonzorgcentrum Zonnestraal in OldenzaalOp welke dagen kunt u gebruik maken van de dagbesteding voor Turkse ouderen in Oldenzaal?

  • maandag
  • woensdag
  • vrijdag

Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding/dagbehandeling heeft u een indicatie nodig van de gemeente Oldenzaal vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een indicatie kunt u ook terecht bij Zorggroep Sint Maarten. Onze maatschappelijk werkers in Oldenzaal kunnen beoordelen of u dagbesteding nodig heeft in het kader van de Wmo. Of misschien een beroep kan doen op een andere voorziening. Zij brengen hierover advies uit aan de gemeente, die vervolgens aan de hand hiervan een besluit neemt over een indicatie.

Adres dagvoorziening

Woonzorgcentrum Zonnestraal
Johanna van Burenlaan 4 in Oldenzaal

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over dagbesteding voor Turkse ouderen in Oldenzaal of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding voor Turkse ouderen in de Zonnestraal

Deel of print