Huren met zorg Zorggroep Sint Maarten

Voor wie is huren met zorg bedoeld?

Bij het ouder worden kan zelfstandig thuis wonen steeds lastiger worden. Dan is het fijn dat u kunt rekenen op ondersteuning of zorg. Met onze huurwoningen blijft u zelfstandig wonen, maar dan in een veilige en beschermde omgeving. Dat is plezierig wonen met de zekerheid van goede zorg en een betekenisvol leven binnen handbereik.

Ouderen met een zorg- of hulpvraag hebben voorrang

Zorggroep Sint Maarten streeft er naar om in passende woonruimte te voorzien voor ouderen die hulp en/of zorg behoeven. Door onze regels op het gebied van woningtoewijzing zorgen wij ervoor dat zij als eerste voor het beschikbare huuraanbod in aanmerking komen.

Comfortabel wonen

Al onze appartementen zijn veilig en modern van opzet en van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u – afhankelijk van de locatie – gebruik maken van alle faciliteiten zoals het gezamenlijke restaurant en diverse welzijnsactiviteiten. Daarnaast kunt u denken aan:

  • Maaltijdservice
  • Was- en linnenservice
  • Huiswinkel
  • Kapsalon

Actueel aanbod en inschrijven

Benieuwd welke woningen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan ons actueel aanbod of schrijf u in als woningzoekende voor een van onze huurappartementen.

Meer informatie?

Wilt u een kijkje nemen op één van onze locaties of meer informatie over de beschikbaarheid van onze appartementen? Of heeft u wellicht andere vragen over ons huuraanbod?  We staan u graag te woord. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Servicedesk Wonen - Zorggroep Sint Maarten
Neem voor meer informatie contact op met:
Servicedesk Wonen (Bereikbaar tijdens kantooruren)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 99

Contactformulier Huren bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print

Uitgelicht

Geen huurverhoging in 2021 voor de meeste huurders

--8 april 2021-- De huurverhoging van sociale huurwoningen gaat op 1 juli niet door. Het kabinet bevriest de huren voor alle sociale huurwoningen in Nederland. Dat heeft demissionair minister Kajsa Ollongren besloten na een oproep…

Lees meer >>

Zorggroep Sint Maarten volledig eigenaar woonzorgcomplex Eschede

-- 1 januari 2021-- Woonzorgcomplex Eschede was tot en met 2020 eigendom van de VOF Eschede, een samenwerkingsverband tussen Zorggroep Sint Maarten en Woningstichting Tubbergen. Per 1 januari 2021 is Woningstichting Tubbergen geen mede-eigenaar meer…

Lees meer >>