Ruime 2-kamer appartementen voor echtparen beschikbaar in de Polbeek

Heeft uw partner zorg nodig (zonder behandeling) maar wilt u graag bij elkaar blijven wonen? Dan is dit uw kans. In woonzorgcentrum Polbeek in Zutphen zijn meerdere ruime 2-kamer appartementen beschikbaar speciaal voor echtparen. Deze uitzonderlijk ruime appartementen (ruim honderd vierkante meter groot) zijn volledig gestoffeerd, voorzien van een royale badkamer, een keuken en opbergruimte.

Een uitgelezen kans om bij elkaar te blijven wonen met tegelijkertijd de zekerheid van de persoonlijke en professionele zorg van de Polbeek.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u interesse in een van onze appartementen voor echtparen? Onze maatschappelijk werkers staan voor u klaar. Ze gaan graag het gesprek aan over uw wensen en behoeften en de eventuele voorwaarden die voor u van toepassing zijn. Zij behandelen uiteraard alle vragen die u heeft. Ook voor vragen rondom het aanvragen van een Wlz-indicatie (een voorwaarde voor het betrekken van het appartement) kunt u bij hen terecht. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Naast deze speciale appartementen hebben we ook nog enkele reguliere appartementen beschikbaar. Vraag onze maatschappelijk werkers naar de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier echtpaar appartementen Polbeek

Deel of print