GCR Dinkelland-Tubbergen

Regionale Cliëntenraad Dinkelland-Tubbergen

Staand v.l.n.r.: Henny Oude Geerdink, Theo Kattenpoel, Alfons Steggink, Helma Kuipers Zittend v.l.n.r.: Henk Boom, Astrid Koopman en Nanda Rademaker

Binnen de regio Dinkelland-Tubbergen is een enthousiaste Regionale Cliëntenraad (RCR) actief die opkomt voor het algemeen welzijn van onze cliënten. Samen met de Centrale Cliëntenraad (waarin iedere RCR is vertegenwoordigd) behartigt de RCR formeel de belangen van al onze intramurale en ambulante cliënten in Dinkelland-Tubbergen. Dus ook voor u.

Met regelmaat gaat de RCR met regiomanager Judith Besten om tafel om het reilen en zeilen op de diverse locaties en in de thuiszorg te bespreken. En altijd vanuit het oogpunt van de cliënt. Voorzitter van de RCR Dinkelland-Tubbergen is Alfons Steggink.

 

Leden RCR: 

Henny Oude Geerdink (Eeshof, thuiszorg Dinkelland-Tubbergen, vice-voorzitter), Nanda Rademaker (Franciscus), Henk Boom (Gerardus Majella), Alfons Steggink (voorzitter), Helma Kuipers (Sint Jozef), Theo Kattenpoel (Gravenstate), Astrid Koopman (ambtelijk secretaris).

Ogen en oren

Naast deze formele medezeggenschap is er in iedere regio van de Zorggroep een belangrijke rol weggelegd voor Cliënt Aanspreek Personen (CAP) dichtbij de cliënt. Zij vormen de ogen en oren voor de leden van de Cliëntenraad en helpen signalen vanuit de regio bespreekbaar te maken.  Dit kunnen cliënten zijn, maar ook familieleden, vrijwilligers of andere mensen die regelmatig aanwezig zijn op een van de locaties en zo de dagelijkse gang van zaken actief meemaken.

Verslagen 

Vragen of aanmelden?

Wilt u meer weten over de RCR Dinkelland-Tubbergen, wilt u een bepaald onderwerp bij hen onder de aandacht brengen of zich aanmelden als lid? Vul dan onderstaand contactformulier in. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Astrid Koopman (Ambtelijk Secretaris RCR)
Telefoonnummer: 06-10453894

Contactformulier RCR Dinkelland-Tubbergen

Deel of print