Dagbesteding bij Erve Huiskes op het Hulsbeek in Deurningen

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken om op een goede en prettige manier de dag door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij Erve Huiskes op het Hulsbeek in Deurningen uitkomst bieden.

 

Voor vitale jonge cliënten met geheugenproblemen

Erve Huiskes is een laagdrempelige actieve groep voor 50 plussers met geheugenproblemen begeleid door professionele zorgverleners en vrijwilligers. Erve Huiskes betreft een open zetting midden in de natuur waar u uw sociale netwerk kunt vergroten en echt steun voelt van de andere deelnemers. Wij bieden zorg op maat: dit betekent dat we individueel kijken wat de deelnemers prettig vinden en ons programma hierop afstemmen. Daarbij vinden we ontzettend belangrijk dat iedereen echt kan zijn wie ze zijn.

Op welke dagen kunt u gebruik maken van dagbesteding bij Erve Huiskes?

maandag:10.00 tot 16.00 uur
woensdag:10.00 tot 16.00 uur
donderdag:10.00 tot 16.00 uur
vrijdag:10.00 tot 16.00 uur

 

Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding/dagbehandeling heeft u een indicatie nodig van de gemeente Oldenzaal vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een indicatie kunt u ook terecht bij Zorggroep Sint Maarten. Onze maatschappelijk werkers in Oldenzaal kunnen beoordelen of u dagbesteding nodig heeft in het kader van de Wmo. Of misschien een beroep kan doen op een andere voorziening. Zij brengen hierover advies uit aan de gemeente, die vervolgens aan de hand hiervan een besluit neemt over een indicatie.

Impressie schoffeldag 2 juni 2023

 

Adres dagvoorziening Erve Huiskes

Erve Huiskes (Plan route)
Oldenzaalsedijk 20 in Deurningen

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over dagbesteding bij Erve Huiskes of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

 

 

 

Contactformulier dagbesteding bij Erve Huiskes op het Hulsbeek

Deel of print