Dagbesteding bij Gravenstate in Denekamp

Woont u nog zelfstandig thuis en wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij Gravenstate in Denekamp uitkomst bieden. We willen een echt tweede thuis voor u zijn waar u:

  • op een ontspannen en zinvolle manier uw dag kunt besteden
  • begeleiding krijgt van ervaren professionals en vrijwilligers
  • gelijkgestemden ontmoet en kunt deelnemen aan afwisselende activiteiten
  • uw oude hobby weer kunt oppakken of juist iets helemaal nieuws leert

“Interesse prikkelen”

Dagvoorziening Gravenstate in Denekamp 2De dagvoorziening van Gravenstate in Denekamp biedt thuiswonende ouderen elke dag van de week een gevarieerd programma aan, afgestemd op de interesse van de deelnemers! Er is vaste dagstructuur, die begint met samen koffie drinken. Rond 11.00 uur begint de activiteit. “We proberen voortdurend de brede interesses van onze bewoners te prikkelen en in stand te houden”, vertelt verzorgende Miriam ten Berge.

Uiteenlopende activiteiten

De activiteiten zijn dan ook divers en variëren  van lezingen, praten over actualiteiten en luisteren naar klassieke muziek. “Hierbij vinden we het van groot belang dat de deelnemers kunnen meepraten en – denken. We stemmen ons aanbod zoveel mogelijk af op de interesses van onze deelnemers.”

“Respect voor elkaar, dat hebben we hier hoog in het vaandel”, aldus Miram. die aangeeft dat er een erg ontspannen en gezellige sfeer heerst op de dagvoorziening. “Er wordt hier heel wat af gelachen. Humor is belangrijk.”

Op welke dagen kunt u gebruik maken van dagbesteding bij Gravenstate in Denekamp?

maandag:10.00 – 16.00 uur
dinsdag:10.00 – 16.00 uur
woensdag:10.00 – 16.00 uur
donderdag:10.00 – 16.00 uur
vrijdag:10.00 – 16.00 uur

 

Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees hier meer over hoe u een dergelijke indicatie kunt aanvragen.

Woonzorgcentrum Gravenstate in DenekampAdres dagvoorziening Denekamp

Woonzorgcentrum Gravenstate (Plan route)
Gravenallee 12 in Denekamp

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over dagbesteding bij Gravenstate of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding bij Gravenstate in Denekamp

Deel of print