Wonen en zorg op het Eeshofterrein in Tubbergen

Of u nu voortdurend zorg en begeleiding nodig heeft of juist zelfstandig wilt wonen, bij woonzorgcentrum Eeshof in Tubbergen bent u van harte welkom om uw leven te delen. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden:

Huren: zelfstandig wonen met zorg nabij

Heeft u geen indicatie voor een verblijf met zorg, maar wilt u toch graag in de buurt wonen van verpleeghuis Eeshof-Bloemenhof? Dan kunt u ervoor kiezen een appartement of aanleunwoning te huren in De Beukenhof of Eschede op het Eeshofterrein.

Lees meer over huren bij De Beukenhof of Eschede

Thuiszorg van Maartje

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is het verstandig om contact op te nemen met één van onze wijkverpleegkundigen. Deze kan dan samen met u kijken welke ondersteuning u precies nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. In Twente levert Zorggroep Sint Maarten thuiszorg vanuit ons label Maartje.

Dagbesteding

Woont u zelfstandig maar heeft u moeite de dag op een prettige manier door te komen? Wilt u wat vaker de deur uit en meer sociale contacten opdoen? Dan is onze dagvoorziening wellicht iets voor u. Deze is gevestigd in Hof van Tubbergen.

Behandeling: zoals fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvies

Of u nu zelfstandig woont of in een van onze woonzorgcentra verblijft, u kunt altijd rekenen op Zorggroep Sint Maarten als u kampt met uw lichamelijke of geestelijke gezondheid.

Wonen met indicatie voor verblijf

Heeft u van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatie voor verblijf met zorg gekregen? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in het verpleeghuis Eeshof-Bloemenhof. Naast het verblijf ontvangt u dan alle hiermee samenhangende zorg zoals persoonlijke verzorging en begeleiding.

In 2018 is er op het Eeshofterrein van de Eeshof nieuwbouw gerealiseerd voor iedereen die verpleeghuiszorg (pg) nodig heeft. Het gebouw biedt plaats aan zes units voor acht bewoners met dementie die in kleinschalige woongroepen samenleven. De nadruk voor de bewoners ligt hierbij op veiligheid, huiselijkheid en samenzijn. Binnen de kleinschalige woongroepen streven we continu een zo normaal huishouden na, waarbij onze bewoners zo veel mogelijk invloed kunnen uitoefenen op hun eigen dagindeling- en besteding. Eigen regie is continu het uitgangspunt.

Logeerzorg bij Eeshof-Bloemenhof

Als mantelzorger kan de zorg voor uw partner of naaste intensief zijn, zowel fysiek als emotioneel. Even op adem kunnen komen is belangrijk om het zorgen voor een naaste vol te houden. Daarom zijn we in Twente gestart met een pilot logeerzorg. samen met enkele andere zorgorganisaties in Twente. Zorggroep Sint Maarten heeft een logeerbed beschikbaar bij de Eeshof-Bloemenhof.

Praktische zaken, kosten en vergoedingen

Om het leven voor bewoners, medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, gelden er binnen Zorggroep Sint Maarten enkele praktische zaken en huisregels. Daarnaast maken we graag voor u inzichtelijk met welke kosten en vergoedingen u te maken krijgt als u verhuist naar een woonzorgcentrum. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over de zorgmogelijkheden op het Eeshofterrein?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden op het Eeshofterrein of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier zorgmogelijkheden Eeshof

Deel of print