Wonen en zorg bij de Eeshof in Tubbergen

Of u nu voortdurend zorg en begeleiding nodig heeft of juist zelfstandig wilt wonen, bij woonzorgcentrum Eeshof in Tubbergen bent u van harte welkom om uw leven te delen. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden:

Huren: zelfstandig wonen met zorg nabij

Heeft u geen indicatie voor een verblijf met zorg, maar wilt u toch graag in de buurt wonen van woonzorgcentrum Eeshof? Dan kunt u ervoor kiezen een appartement of aanleunwoning te huren. U woont dan zelfstandig met de voorzieningen van Eeshof binnen handbereik.

Thuiszorg van Maartje

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is het verstandig om contact op te nemen met één van onze wijkverpleegkundigen. Deze kan dan samen met u kijken welke ondersteuning u precies nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. In Twente levert Zorggroep Sint Maarten thuiszorg vanuit ons label Maartje.

Dagbesteding

Woont u zelfstandig maar heeft u moeite de dag op een prettige manier door te komen? Wilt u wat vaker de deur uit en meer sociale contacten opdoen? Dan is onze dagvoorziening wellicht iets voor u.

Behandeling: zoals fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvies

Of u nu zelfstandig woont of in een van onze woonzorgcentra verblijft, u kunt altijd rekenen op Zorggroep Sint Maarten als u kampt met uw lichamelijke of geestelijke gezondheid.

Wonen met indicatie voor verblijf

Heeft u van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatie voor verblijf met zorg gekregen? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in een van onze zorgappartementen. Naast het verblijf ontvangt u dan alle hiermee samenhangende zorg zoals persoonlijke verzorging en begeleiding.

Nieuwbouw EeshofIn 2018 is er op het terrein van de Eeshof nieuwbouw gerealiseerd voor iedereen die verpleeghuiszorg (pg) nodig heeft. Het gebouw biedt plaats aan zes units voor acht bewoners met dementie die in kleinschalige woongroepen samenleven. De nadruk voor de bewoners ligt hierbij op veiligheid, huiselijkheid en samenzijn. Binnen de kleinschalige woongroepen streven we continu een zo normaal huishouden na, waarbij onze bewoners zo veel mogelijk invloed kunnen uitoefenen op hun eigen dagindeling- en besteding. Eigen regie is continu het uitgangspunt.

Praktische zaken, kosten en vergoedingen

Om het leven voor bewoners, medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, gelden er binnen Zorggroep Sint Maarten enkele praktische zaken en huisregels. Daarnaast maken we graag voor u inzichtelijk met welke kosten en vergoedingen u te maken krijgt als u verhuist naar een woonzorgcentrum. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over de zorgmogelijkheden bij de Eeshof?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden bij de Eeshof of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier zorgmogelijkheden Eeshof

Deel of print