somatische zorg zorggroep sint maarten

Somatische zorg: we kijken altijd naar wat u wél kan

Als u een lichamelijke aandoening heeft kunt u rekenen op de somatische zorg van Zorggroep Sint Maarten. Afhankelijk van uw situatie kan dit gaan om tijdelijke zorg in de vorm van revalidatie of om thuiszorg (eventueel in combinatie met dagbesteding) als u zelfstandig wilt blijven wonen.

Intensieve somatische zorg in het verpleeghuis

Als u te kampen heeft met ernstige lichamelijke beperkingen en hierdoor niet meer thuis kunt wonen, dan biedt onze verpleeghuiszorg somatiek uitkomst. U woont dan in één van onze locaties waar u 24-uur per dag de beschikking heeft over alle zorg die u nodig hebt.

Denken in mogelijkheden

Naast de verzorging, verpleging en behandeling kijken we samen met u naar een zinvolle besteding van uw dag. Ons uitgangspunt is dat wij altijd kijken naar wat u wél kan in plaats van naar de beperkingen. Dit doen wij vanuit onze visie deel je leven. Elke dag gaan we uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talent. En van de kracht van delen!

Indicatie nodig

Om voor een verblijf in een verpleeghuis met somatiek in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig van de het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zorggroep Sint Maarten ondersteunt u graag bij het aanvragen van uw (her)indicatie.

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u vragen over de verpleeghuiszorg van Zorggroep Sint Maarten of wilt u een afspraak maken? Onze maatschappelijk werkers staan u graag te woord. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier Verpleeghuiszorg bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print