Hospice Holos Oldenzaal

Wat kost een verblijf in Hospice Holos in Oldenzaal?

Verhuizen naar een hospice is een ingrijpende stap. Dan wilt u niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten. We maken daarom graag voor u inzichtelijk wat een verblijf in Hospice Holos in Oldenzaal financieel betekent en welke vergoedingen u hiervoor kunt ontvangen.

Vergoeding voor zorg

De kosten voor de verpleegkundige zorg in Hospice Holos worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de verplichte basisverzekering. U heeft hiervoor een indicatie Wijkverpleging nodig. De verpleegkundige van Zorggroep Sint Maarten vraagt deze voor u aan. Voor deze zorg betaalt u geen eigen risico of eigen bijdrage.

Eigen bijdrage voor overige kosten

U betaalt een bijdrage per dag van €20,00 voor:

  • de huur van de kamer (inclusief water en elektra)
  • schoonmaak van de kamer
  • het gebruik van voorzieningen (telefoon, internet en televisie)
  • wassen van linnengoed en kleding
  • maaltijden

Deze kosten worden in veel gevallen door uw aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.  Informeer hier naar bij uw zorgverzekeraar. Mochten deze kosten een belemmering vormen, neemt u dan contact op om de mogelijkheden te bespreken met de coördinator van Leendert Vriel Noordoost Twente. We vinden altijd wel een oplossing..

Vragen of nader kennis maken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Uiteraard is het mogelijk om een keer vrijblijvend kennis te maken en te proeven of de sfeer bij u past. U dient wel vooraf een afspraak te maken met de coördinatoren.

Neem voor meer informatie contact op met:
Coördinatoren Leendert Vriel Leendert Vriel Noordoost Twente (Hospice Holos)
Telefoonnummer: 06-22572319
https://www.leendertvriel.nl/n-o-twente/

Deel of print