De Inloop in Terra Nova te Tilligte

Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan biedt onze inloop in het MFA gebouw Terra Nova in Tilligte uitkomst. U kunt er iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur op een ontspannen manier uw dag besteden, leeftijdsgenoten ontmoeten en waar nodig lichte zorg en begeleiding krijgen.

Voor wie?

De inloop is bestemd voor senioren uit de regio Dinkelland die behoefte hebben aan gezelligheid, aan saamhorigheid en die zich graag weer bij een groep willen aansluiten. We vragen hiervoor een eigen bijdrage van €12,50. Hiervoor ontvangt u niet alleen een gezellige dag vol activiteiten en nieuwe contacten, maar ook een heerlijk lunch en koffie/thee.

Activiteiten naar wens en behoefte

We bieden iedere week een leuk en gevarieerd programma, waarbij de wensen en behoeftes van de deelnemers centraal staan. Het mooie MFA gebouw biedt daarbij tal van mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van een fitnessruimte en jeu de boules baan en biedt het kinderdagverblijf mooie kansen op ontmoetingen tussen jong en oud. Wat we ook doen, alle activiteiten worden met u afgestemd. Denk aan creatieve activiteiten, geheugenactiviteiten, zingen en bewegen. Voor elk wat wils!

Meer weten?

Heeft u vragen over het vervoer of deelname aan de Inloop, neem dan contact op met Bianca Wolters om de mogelijkheden te bespreken. Wij verwelkomen u graag bij de Inloop in MFA Terra Nova  in Tilligte (Kerkweg 3)

E. b.wolters@zorggroepsintmaarten
T. 06-25119649

Deel of print