Hospice Holos Oldenzaal

Hospice Holos in Oldenzaal – voor een vertrouwde en waardige laatste levensfase

In de laatste fase van uw leven wilt u uiteraard het liefst in uw eigen omgeving verblijven. Ondanks de toegenomen mogelijkheden, kan er een moment aanbreken dat de eigen woning niet langer geschikt is voor intensieve verzorging of dat de zorg voor familie en andere naasten te zwaar wordt. In dat geval kan een hospice uitkomst bieden.

Om in die behoefte te voorzien, heeft de stichting Leendert Vriel Noordoost Twente, Hospice Holos opgezet. Zij werkt daarin nauw samen met Zorggroep sint Maarten.

Thuisgevoel

In Hospice Holos in Oldenzaal – gevestigd op de tweede verdieping in woonzorgcentrum de Molenkamp – proberen we mensen met een terminale ziekte zo goed als mogelijk het vertrouwde gevoel van thuis te geven. Privacy, rust en aandacht kenmerken het verblijf in Hospice Holos. Deze zorg wordt geboden vanuit uw persoonlijke wensen en die van uw naasten. U kunt uw dierbare eigen bezittingen meenemen om het gevoel van thuis dichtbij te houden. Alles wat een kamer zo alledaags en huiselijk maakt is aanwezig. Zo krijgt u uw eigen appartement, met een eigen badkamer en een eigen toilet. Ook beschikt u over een televisie, radio (Spotify) en internet. In totaal zijn er 5 appartementen beschikbaar. Soms kan het zijn dat u (helaas) even moet wachten tot er een appartement voor u beschikbaar is.

Hospice Holos in OldenzaalHospice Holos in Oldenzaal en haar zorgverleners

De zorg in Hospice Holos wordt verleend door geschoolde vrijwilligers, eventueel samen met uw naasten. De wijkverpleegkundigen van Zorggroep Sint Maarten geven samen met uw huisarts de verpleegkundige en medische zorg. Uw wensen en die van uw naasten staan centraal.

Vragen of nader kennis maken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Uiteraard is het mogelijk om een keer vrijblijvend kennis te maken en te proeven of de sfeer bij u past. U dient wel vooraf een afspraak te maken met de coördinatoren.

Neem voor meer informatie contact op met:
Coördinatoren Leendert Vriel Noordoost Twente (Hospice Holos)
Telefoonnummer: 06-22572319
https://www.leendertvriel.nl/n-o-twente/

 

Deel of print