Hospice Holos Oldenzaal

Hospice Holos in Oldenzaal – voor een vertrouwde en waardige laatste levensfase

In de laatste fase van uw leven wilt u uiteraard het liefst in uw eigen omgeving verblijven. Ondanks de toegenomen mogelijkheden, kan er een moment aanbreken dat de eigen woning niet langer geschikt is voor intensieve verzorging of dat de zorg voor familie en andere naasten te zwaar wordt. In dat geval kan een hospice uitkomst bieden.

Thuisgevoel

In Hospice Holos in Oldenzaal – gevestigd in woonzorgcentrum de Molenkamp – proberen we mensen met een terminale ziekte zo goed als mogelijk het vertrouwde gevoel van thuis te geven. Privacy, rust en aandacht kenmerken het verblijf in Hospice Holos. De zorg is professioneel met het accent op een warme en liefdevolle benadering. Deze zorg wordt geboden vanuit uw persoonlijke wensen en die van uw naasten. U kan dierbare eigen bezittingen meenemen om het gevoel van thuis dichtbij te houden. Alles wat een kamer zo alledaags en huiselijk maakt is daarnaast aanwezig, zoals televisie, radio en internet.

Hospice Holos in OldenzaalProfessionele zorg, 24 uur per dag

De zorg in Hospice Holos wordt 24 uur per dag verleend door naasten in samenwerking met geschoolde vrijwilligers van de Stichting Leendert Vriel Noordoost Twente en ervaren beroepskrachten van Zorggroep Sint Maarten. Uw wensen en die van uw naasten staan centraal.

Vragen of nader kennis maken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Uiteraard is het mogelijk om een keer vrijblijvend kennis te maken met het hospice en de medewerkers. U dient wel vooraf een afspraak te maken via de coördinatoren van Stichting Leendert Vriel. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

De huisarts of transferverpleegkundige van een ziekenhuis moet de aanmelding verzorgen.

Neem voor meer informatie contact op met:
Coördinatoren Leendert Vriel (Hospice Holos)
Telefoonnummer: 06-22572319

Contactformulier Hospice Holos

 

Deel of print