Over ons - Zorggroep Sint Maarten header

Raad van toezicht

De raad van toezicht van Zorggroep Sint Maarten bestaat uit 4 of 5 personen. Alle leden van de raad van toezicht zijn onafhankelijk. Medewerkers en bestuurders van Zorggroep Sint Maarten kunnen niet in de raad van toezicht zitten. De raad van toezicht houdt toezicht op het beleid: klopt dat wat de Zorggroep doet met wat bedoeld en afgesproken is.

Vacature voorzitter raad van toezicht

Vanwege het vertrek van onze huidige voorzitter van de Raad van Toezicht in verband met het aflopen van de benoemingstermijn, zoekt de Raad van Toezicht een nieuwe voorzitter.  Ben of ken jij de persoon die betrokkenheid toont bij onze missie en visie en beschikt over het vermogen om vanuit natuurlijk gezag de voorzittersfunctie binnen de Raad van Toezicht te vervullen?

Bekijk hier het volledige profiel

Good governance

De raad van toezicht en het bestuur van de Zorggroep beschouwen good governance als een vanzelfsprekendheid. De governancecode is leidraad voor de uitwerking van goed toezicht, goed bestuur en het afleggen van openbare verantwoording.

Samenstelling raad van toezicht

Mark Boumans (voorzitter), Petra Deelen, Beatrix van Emmerik, Roy Niehof en Meindert Schmidt.

Vragen?

U kunt de raad van toezicht bereiken via onderstaand contactformulier. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier Raad van toezicht

 

 

 

Deel of print