GCR Friesland

Regio Friesland

Binnen de regio Friesland werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving.  We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze regio op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

 

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de regio Friesland 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Mariënbosch in Heerenveen en Sint Theresia in Joure. Daarnaast bieden we voor onze thuiswonenden cliënten:

 

Woonzorgcentrum Sint Theresia in Joure

Sint Theresia is het middelpunt voor vriendschap. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, wonen, zorgen en leven. Kiezen voor Sint Theresia is kiezen voor meedoen. Niemand staat bij ons ongewild aan de kant. Naast woonruimte bieden Sint Theresia ook alle zorg, die mensen met een chronische ziekte en/of beperking nodig hebben. Diverse ervaren professionals staan in Sint Theresia klaar om u alle noodzakelijke zorg te bieden.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Mariënbosch in Heerenveen

Mariënbosch is veel meer dan een huis. Het is een plek waar mensen zich thuis voelen. Waar herinneringen ontstaan en worden gedeeld en die een blijvende indruk achterlaten. Waar mensen omzien naar elkaar en waar iedereen meetelt. We nemen de tijd voor mensen en gaan nooit een vraag, behoefte of wens uit de weg. En wij  vragen onze bewoners, hun dierbaren, onze medewerkers en vrijwilligers om zichzelf te laten zien.

Lees meer >>