Dagvoorziening header 2

Welzijn en dagbesteding voor ouderen

Dag in dag uit willen we van betekenis zijn voor iedereen die betrokken is bij Zorggroep Sint Maarten. Dit gaat verder dan zorg verlenen of begeleiding als u hulp nodig heeft. We kijken altijd voorbij de zorg naar wat u nog wél kan: dat kan zijn door te helpen bij het uitoefenen van uw hobby, het inzetten van uw talent of op een andere manier bij te dragen aan een waardevolle besteding van uw dag.

Dagbesteding: een echt tweede thuis

Woont u zelfstandig thuis maar heeft u soms moeite de dag goed door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan bieden onze dagvoorzieningen uitkomst. We willen een echt tweede thuis voor u zijn, waar u op een prettige en ontspannen manier uw dag kunt besteden, gelijkgestemden ontmoet en waar nodig extra zorg, begeleiding en behandeling krijgt.

Langer zelfstandig blijven wonen

Deelnemen aan dagbesteding kan u helpen om langer zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. We zorgen voor een belangrijke structuur in uw dag en geven u de begeleiding die precies bij uw omstandigheden past. Tegelijkertijd helpt het mantelzorgers ontlasten zodat zij deze belangrijke en gewaardeerde rol langer vol kunnen houden.

Alle activiteiten tijdens de dagbesteding worden begeleid door een mix van ervaren verzorgenden en activiteitenbegeleiders en enthousiaste vrijwilligers.

Voor wie is dagbesteding geschikt?

Dagbesteding is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen met een beperkte zorgbehoefte, bijvoorbeeld als u lichamelijke of geheugenproblemen heeft of moeite hebt om de dag door te komen en meer structuur nodig hebt. Voor dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de Wmo 

Waar kunt u onze dagbesteding vinden?

Zorggroep Sint Maarten beschikt over ruim 20 dagvoorzieningen. Bekijk het overzicht voor een dagvoorziening bij u in de buurt.

Vragen of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dagbesteding bij u in de buurt of een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten

 

 

 

Deel of print