Huren met zorg Zorggroep Sint Maarten

Wat kost het om een appartement te huren bij Zorggroep Sint Maarten?

Overweegt u een (aanleun)woning van Zorggroep Sint Maarten te huren? Dan wilt u natuurlijk met welke kosten u rekening moet houden. We leggen graag uit waar u rekening mee moet houden en voor welke vergoedingen u eventueel in aanmerking komt.

Huur- en servicekosten

De kosten voor een huurappartementen zijn opgebouwd uit huurkosten en servicekosten. De huurbedragen zijn afhankelijk van de grootte van het appartement en worden bij Zorggroep Sint Maarten bepaald op basis van de markthuren.
Daarnaast berekenen we voor onze huurappartementen servicekosten conform het servicekostenbeleid van de Huurcommissie waarbij we een onderscheid maken tussen woon- en zorgservicekosten.

Huurtoeslag

Het merendeel van onze appartementen valt in het sociale segment, wat neerkomt op een huurprijs tot € 879,66. voor 2023. Het is van uw persoonlijke situatie (inkomen, eigen vermogen) afhankelijk of en in welke mate u voor huurtoeslag in aanmerking komt. Onze Servicedesk Wonen kan voor u een kostenberekening op maat maken.

Zie ook de informatie over huurtoeslag bij de Belastingdienst

Zorg nodig?

Wanneer u een appartement huurt bij Zorggroep Sint Maarten, kunt u zorg en ondersteuning krijgen. Van hulp bij het aankleden tot aan het toedienen van medicatie. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u een thuiszorgindicatie nodig of kan particuliere zorg worden geregeld. Op al onze locaties bieden wij thuiszorg. In de regio Twente bieden wij deze service vanuit het label Maartje.

Vragen over huren bij de Zorggroep?

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft over ons huuraanbod en wat er allemaal bij komt kijken om een appartement te huren. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Servicedesk Wonen - Zorggroep Sint Maarten
Neem voor meer informatie contact op met:
Servicedesk Wonen (Bereikbaar tijdens kantooruren)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 99

Contactformulier Huren bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print