Huren met zorg Zorggroep Sint Maarten

Wat kost het om een appartement te huren bij Zorggroep Sint Maarten?

Overweegt u een (aanleun)woning van Zorggroep Sint Maarten te huren? Dan wilt u natuurlijk met welke kosten u rekening moet houden. We leggen graag uit waar u rekening mee moet houden en voor welke vergoedingen u eventueel in aanmerking komt.

Huur- en servicekosten

De kosten voor een huurappartementen zijn opgebouwd uit huurkosten en servicekosten. De huurbedragen zijn afhankelijk van de grootte van het appartement en worden bij Zorggroep Sint Maarten bepaald op basis van de markthuren.
Daarnaast berekenen we voor onze huurappartementen servicekosten conform het servicekostenbeleid van de Huurcommissie waarbij we een onderscheid maken tussen woon- en zorgservicekosten.

Huurtoeslag

Het merendeel van onze appartementen valt in het sociale segment, wat neerkomt op een huurprijs tot € 808,06. voor 2023. Het is van uw persoonlijke situatie (inkomen, eigen vermogen) afhankelijk of en in welke mate u voor huurtoeslag in aanmerking komt. Onze Servicedesk Wonen kan voor u een kostenberekening op maat maken.

Zie ook de informatie over huurtoeslag bij de Belastingdienst

Zorg nodig?

Wanneer u een appartement huurt bij Zorggroep Sint Maarten, kunt u zorg en ondersteuning krijgen. Van hulp bij het aankleden tot aan het toedienen van medicatie. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u een thuiszorgindicatie nodig of kan particuliere zorg worden geregeld. Op al onze locaties bieden wij thuiszorg. In de regio Twente bieden wij deze service vanuit het label Maartje.

Let op: op dit moment hanteren wij aanvullende voorwaarden voor kandidaten die verzekerd zijn bij Nationale-Nederlanden Zorg, OHRA Zorgverzekeringen, CZ Zorgverzekeringen en/of gelieerd aan deze maatschappijen.
Indien u momenteel verzekerd bent bij één van eerder genoemde partijen, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vragen over huren bij de Zorggroep?

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft over ons huuraanbod en wat er allemaal bij komt kijken om een appartement te huren. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Servicedesk Wonen - Zorggroep Sint Maarten
Neem voor meer informatie contact op met:
Servicedesk Wonen (Bereikbaar tijdens kantooruren)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 99

Contactformulier Huren bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print

Uitgelicht

Geen huurverhoging in 2021 voor de meeste huurders

--8 april 2021-- De huurverhoging van sociale huurwoningen gaat op 1 juli niet door. Het kabinet bevriest de huren voor alle sociale huurwoningen in Nederland. Dat heeft demissionair minister Kajsa Ollongren besloten na een oproep…

Lees meer >>

Zorggroep Sint Maarten volledig eigenaar woonzorgcomplex Eschede

-- 1 januari 2021-- Woonzorgcomplex Eschede was tot en met 2020 eigendom van de VOF Eschede, een samenwerkingsverband tussen Zorggroep Sint Maarten en Woningstichting Tubbergen. Per 1 januari 2021 is Woningstichting Tubbergen geen mede-eigenaar meer…

Lees meer >>