Gereia Oldenzaal

Woonzorgcentrum Gereia in Oldenzaal

Woonzorgcentrum Gereia in OldenzaalGereia is een huis om te leren kennen. Bewoners en bezoekers van Gereia krijgen altijd de kans om zich te laten zien. Wij geloven in de kracht en de waarde van onze oudere generatie. Het zal toch niet gebeuren dat u na uw zeventigste wordt vergeten!

We willen mensen in staat stellen om hun levensgeschiedenis te delen, zodat iedereen erkend wordt voor wie ze in wezen zijn.  We doen er alles aan om bewoners en bezoekers een echt thuisgevoel te geven en hun inzichten met ons te delen.

Naast woonruimte biedt Gereia ook alle zorg, die mensen met een chronische ziekte en/of beperking nodig hebben. Diverse ervaren professionals staan in Gereia klaar om u alle noodzakelijke zorg te bieden.
[]

Meer weten over de zorgmogelijkheden bij Gereia?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden bij Gereia of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier zorgmogelijkheden Gereia

Deel of print