Wonen, zorg en dagbesteding bij Sint Theresia in Joure

Of u nu voortdurend zorg en begeleiding nodig heeft of juist zelfstandig wilt wonen, bij woonzorgcentrum Sint Theresia in Joure bent u van harte welkom om uw leven te delen. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden:

Appartement huren

Heeft u geen indicatie voor verblijf, maar wilt u toch graag zelfstandig in een veilige en beschermde omgeving wonen? Dat kan bij Sint Theresia. U kunt bij ons terecht voor het huren van een appartement of aanleunwoning. U blijft dan zelfstandig wonen en heeft de voorzieningen van het woonzorgcentrum binnen handbereik.

Thuiszorg van Sint Theresia

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is het verstandig om contact op te nemen met één van onze wijkverpleegkundigen. Deze kan dan samen met u kijken welke ondersteuning u precies nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Dagbesteding

Woont u zelfstandig maar heeft u moeite de dag op een prettige manier door te komen? Wilt u wat vaker de deur uit en meer sociale contacten opdoen? Dan is onze dagvoorziening wellicht iets voor u.

Wonen met indicatie voor verblijf

Heeft u van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatie voor verblijf met zorg gekregen? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in een van onze zorgappartementen. Naast het verblijf ontvangt u dan alle hiermee samenhangende zorg zoals persoonlijke verzorging en begeleiding.

Praktische zaken, kosten en vergoedingen

Om het leven voor bewoners, medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, gelden er binnen Zorggroep Sint Maarten enkele praktische zaken en huisregels. Daarnaast maken we graag voor u inzichtelijk met welke kosten en vergoedingen u te maken krijgt als u verhuist naar een woonzorgcentrum. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over de zorgmogelijkheden bij Sint Theresia?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier zorgmogelijkheden Sint Theresia

 

Deel of print