Gemeenschapsvorming bij Zorggroep Sint Maarten

Regio’s

Vanuit vijf regio’s in Noordoost-Nederland delen we ons leven. Deze regio’s zijn regionaal georganiseerd.

Binnen deze regio’s trekken onze locaties en ambulante diensten samen op en staan we in nauw contact met de mensen, verenigingen, instellingen en organisaties in onze directe omgeving.

Op een fijne manier ouder worden
Wij vinden het belangrijk dat alle inwoners van de regio op een fijne manier ouder kunnen worden en willen hier graag als Zorggroep actief aan bijdragen. Zowel op het gebied van het behouden van de eigen regie als het gevoel van verbondenheid, de elementen voor een goede oude dag.

Deel je leven
We willen eraan bijdragen dat ouderen een betekenisvol leven kunnen blijven leiden. Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Vanuit vijf gemeenschappen in Noordoost-Nederland delen we ons leven. Onze locaties en ambulante diensten trekken binnen deze gemeenschappen samen op en staan in nauw contact met de mensen, verenigingen, instellingen en organisaties in onze omgeving.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij Zorggroep Sint Maarten altijd voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.