maartje kraamzorg

Kraamzorg van Maartje: flexibel en vertrouwd

Zwanger? Van harte! Als je zwanger bent, wil je je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling en kraamperiode. Bij Maartje – onderdeel van Zorggroep Sint Maarten – kun je rekenen op goede en betrouwbare kraamzorg, helemaal afgestemd op jouw gezinssituatie. Jouw persoonlijke wensen staan bij Maartje altijd voorop.
Zo maken we jouw kraamperiode zo speciaal mogelijk.

Maartje biedt kraamzorg in heel Twente

De hele kraamtijd één vaste kraamverzorgende

Tijdens de hele kraamperiode heb je te maken met één vaste kraamverzorgende. Wanneer je thuis bevalt, dan is de kraamverzorgende aanwezig om de verloskundige te assisteren. En ook na een ziekenhuisbevalling kun je bij thuiskomst meteen op ons rekenen. Maartje levert namelijk ook ’s avonds en ’s nachts kraamzorg.

Professioneel feestje

De kraamverzorgende leert je alles over de verzorging van je baby en helpt je om hem of haar een plekje te geven in jouw gezin. Ze maakt er een professioneel feestje van waarbij het hele gezin wordt betrokken. En over de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden hoef je je niet druk te maken: ook daar zorgt de kraamverzorgende voor. Zo kan jij vooral genieten van je pasgeboren baby.

Waarom kiezen voor Maartje Kraamzorg?

Wil jij graag zelf bepalen hoe jouw kraamtijd er uit komt te zien en vooral genieten van je kleintje? Dan zal Maartje Kraamzorg je gegarandeerd bevallen. Je kunt bij ons rekenen op:

  • flexibele zorg, volledig afgestemd op jouw wensen en gezinssituatie
  • kleinschaligheid, met korte lijntjes en kwalitatief hoge zorg
  • één vaste kraamverzorgende gedurende de hele kraamperiode
  • een eigen lactatiedeskundige
  • een gratis voorlichtingsgesprek

Kwaliteit

Kwaliteit vinden we bij Maartje vanzelfsprekend. Dat Maartje in het bezit is van zowel het ISO 9001 – als het Borstvoedingscertificaat spreekt dan ook voor zich. Daarnaast is Maartje lid van BO Geboortezorg. Bo zet zich in voor ondernemers in de geboortezorg. Bo behartigt hun belangen, ondersteunt organisaties bij hun bedrijfsvoering en stimuleert onderzoek en samenwerking. Leden van Bo dragen bij aan het verbeteren en optimaliseren van geboortezorg in Nederland.

Interesse of vragen?

Wil je meer weten over de kraamzorg van Maartje? Neem dan contact op via onderstaande gegevens (24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken). Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Inschrijven kan via: www.maartje.nl/kraamzorg
maartje kraamzorg
Neem voor meer informatie contact op met:
Maartje Kraamzorg (24/7 bereikbaar)
Telefoonnummer: 088-000 52 15

Contactformulier Maartje Kraamzorg

Deel of print