MTH-team: specialistische verpleegkundige zorg bij u thuis

MTH-team per 1 januari 2024 ondergebracht bij Thoez Twente
Let op: per 1 januari 2024 is het MTH-team van Zorggroep Sint Maarten (Maartje) ondergebracht bij Thoez Twente. In dit samenwerkingsverband van Carintreggeland, ZorgAccent, TriviumMeulenbeltZorg, ZGT en Zorggroep Sint Maarten leveren we voortaan gezamenlijk zowel de nachtzorg als de specialistische verpleegkundige zorg bij de mensen thuis in Twente.

Uitgangspunt hierbij is dat alle medewerkers overgaan, met dezelfde arbeidsvoorwaarden. Onze cliënten die nu thuis specialistische verpleegkundige zorg krijgen, ontvangen deze zorg hierdoor veelal van dezelfde medewerkers als nu. Alleen voortaan met een uniform van Thoez. Het specialistische team werkt daarbij nauw samen met onze wijkteams.

Door de krachten te bundelen kunnen we nu en in de toekomst thuis hoogwaardige en kwalitatieve specialistische zorg blijven bieden, die anders in het ziekenhuis zou plaatsvinden. Thoez Twente is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en levert deze zorgvormen in heel Twente, met uitzondering van Enschede-Haaksbergen.

Voor meer informatie over de werkwijze van Thoez Twente, zie: thoeztwente.nl

(T. 088 – 708 36 69)

 

Deel of print