Wonen en zorg bij Molenkamp in Oldenzaal

Bij woonzorgcentrum Molenkamp in Oldenzaal bent u van harte welkom om uw leven te delen. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden:

Huren: zelfstandig wonen met zorg nabij

Heeft u geen indicatie voor een verblijf met zorg, maar wilt u toch graag in de buurt wonen van woonzorgcentrum Molenkamp? Dan kunt u ervoor kiezen een appartement of aanleunwoning te huren. U woont dan zelfstandig met de voorzieningen van Molenkamp binnen handbereik.

Thuiszorg van Maartje

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is het verstandig om contact op te nemen met één van onze wijkverpleegkundigen. Deze kan dan samen met u kijken welke ondersteuning u precies nodig heeft en hoe wij u kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. In Twente levert Zorggroep Sint Maarten thuiszorg vanuit ons label Maartje.

Dagbesteding

Woont u zelfstandig maar heeft u moeite de dag op een prettige manier door te komen? Wilt u wat vaker de deur uit en meer sociale contacten opdoen? Dan is onze dagvoorziening wellicht iets voor u.

Behandeling: zoals fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvies

Of u nu zelfstandig woont of in een van onze woonzorgcentra verblijft, u kunt altijd rekenen op Zorggroep Sint Maarten als u kampt met uw lichamelijke of geestelijke gezondheid.

Wonen met indicatie voor verblijf

Heeft u van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatie voor verblijf met zorg gekregen? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in een van onze zorgappartementen. Naast het verblijf ontvangt u dan alle hiermee samenhangende zorg zoals persoonlijke verzorging en begeleiding.

Let op: Voor een verblijf met zorg in Molenkamp heeft u een Wlz-indicatie met zorgprofiel 5 (voorheen zzp 5) of hoger nodig.

Praktische zaken, kosten en vergoedingen

Om het leven voor bewoners, medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, gelden er binnen Zorggroep Sint Maarten enkele praktische zaken en huisregels. Daarnaast maken we graag voor u inzichtelijk met welke kosten en vergoedingen u te maken krijgt als u verhuist naar een woonzorgcentrum. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over de zorgmogelijkheden bij Molenkamp?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden bij Molenkamp of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier zorgmogelijkheden Molenkamp

 

Deel of print