palliatieve zorg bij Zorggroep Sint Maarten - header

Thuis palliatieve zorg ontvangen

De meeste mensen die niet meer kunnen genezen van een ziekte willen de laatste fase van hun leven het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving doorbrengen. Als uw persoonlijke (thuis) situatie het toelaat, kunnen we palliatieve zorg of terminale palliatieve zorg in uw eigen woning aanbieden.

Palliatief verpleegkundigen en hulp bij vragen van niet-medische aard

Als het noodzakelijk is worden extra verpleegkundigen ingezet voor wondbehandeling of het bestrijden van pijn. Verder kunt u rekenen op hulp van onze in palliatieve zorg geschoolde verpleegkundigen die u ook kunnen helpen met vragen van niet-medische aard, zoals het omgaan met uw ziekte.

In Twente hebben we vanuit Maartje 24 uur per dag en 7 dagen per week de beschikking over ervaren verpleegkundigen die goed uitgerust in de thuissituatie verpleegkundige zorg kunnen bieden.

Vragen of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van palliatieve zorg in de thuissituatie of een afspraak maken? Onze wijkverpleegkundigen staan u graag te woord. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Wijkverpleegkundigen Zorggroep Sint Maarten/Maartje (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00

Contactformulier Palliatieve zorg bij Zorggroep Sint Maarten

Deel of print