Gemeenschap Dinkelland - Tubbergen Zorggroep Sint Maarten 2

Gemeenschap Dinkelland-Tubbergen

Binnen de gemeenschap Dinkelland-Tubbergen werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving.  We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze gemeenschap op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de gemeenschap. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de gemeenschap Dinkelland-Tubbergen 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Gravenstate, Gerardus Majella, Sint Jozef, Eeshof en Franciscus. En vanuit het label Maartje bieden we behandeling en  ambulante zorg plus dagbesteding aan thuiswonende cliënten.

 

Woonzorgcentrum Eeshof in Tubbergen

Als ontmoetingsplek van Tubbergen brengt de Eeshof mensen met elkaar in contact. We zoeken op elk vlak de verbinding, helpen waar nodig en hechten veel waarde aan het contact met onze dorpsgenoten

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Franciscus in Ootmarsum

Bij Franciscus staan we volop in het leven en dat mag iedereen weten. De ‘reuring’ die onze bewoners en medewerkers creëren, is in de wijde omgeving bekend.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gerardus Majella in Denekamp

Het leven draait bij Gerardus Majella om ieders kracht en talenten en wat we elkaar kunnen geven.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gravenstate in Denekamp

De kracht van Gravenstate is dat iedereen zich er meteen welkom voelt.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Sint Jozef in Weerselo

Wij geloven dat mensen zich bij Sint Jozef zozeer thuis voelen, maar echt thuis zijn. Het noaberschap vertegenwoordigt precies wie wij zijn.

Lees meer >>