Gemeenschap Dinkelland - Tubbergen Zorggroep Sint Maarten 2

Regio Dinkelland-Tubbergen

Binnen de regio Dinkelland-Tubbergen werken onze locaties en ambulante diensten intensief samen en staan we in nauw contact met de mensen, instellingen en organisaties in onze omgeving.  We willen er graag aan bijdragen dat alle inwoners van onze regio op een fijne manier ouder kunnen worden en een betekenisvol leven blijven leiden.

Niet vanaf de zijlijn, maar middenin de samenleving. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

Welke diensten bieden wij?

Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons voorop. Basis in onze dienstverlening is cliëntgerichte zorg en eigen regie. Ook als u niet meer in staat bent alle keuzes zelf te maken, doen we er alles aan uw wensen en behoeften te vertegenwoordigen en helpen we u bij het maken van eigen keuzes. We willen dat iedereen zich bij ons welkom, gehoord en thuis voelt. Alles wat we doen draagt hier aan bij.

Waar zitten wij allemaal?

Zorggroep Sint Maarten biedt in de regio Dinkelland-Tubbergen 24 uurs zorg en wonen (gastvrijheidszorg) in de locaties Gravenstate, Gerardus Majella, Sint Jozef, Eeshof en Franciscus. En vanuit het label Maartje bieden we behandeling en  ambulante zorg plus dagbesteding aan thuiswonende cliënten.

 

Verpleeghuis Eeshof-Bloemenhof in Tubbergen

Als ontmoetingsplek van Tubbergen brengt de Eeshof-Bloemenhof mensen met elkaar in contact. We zoeken op elk vlak de verbinding, helpen waar nodig en hechten veel waarde aan het contact met onze dorpsgenoten. Wij zien om naar een ander, we zorgen voor mekaar. Actief en toekomstgericht werken we aan een fantastisch leven op de Eeshof. U bent daarbij van harte welkom!

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Franciscus in Ootmarsum

Bij Franciscus staan we volop in het leven en dat mag iedereen weten. De ‘reuring’ die onze bewoners en medewerkers creëren, is in de wijde omgeving bekend. Levensvreugde en vrijheid dragen we hoog in het vaandel en daarbij laten we ons inspireren door vijf eigenschappen die het leven zo de moeite waarde maken: eigenzinnigheid, respect, scherpte, nieuwsgierigheid en passie.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gerardus Majella in Denekamp

Het sfeervolle Gerardus Majella staat in alle rust te midden van het groen. En tóch op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Denekamp. Dat is typerend voor wat Gerardus Majella het liefst wil zijn: een gastvrije, huiselijke woonomgeving, die nauw betrokken is bij de Denekampse gemeenschap. Het leven draait bij ons om ieders kracht en talenten en wat we elkaar kunnen geven.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Gravenstate in Denekamp

De kracht van Gravenstate is dat iedereen zich er meteen welkom voelt. U woont er in het groen even buiten Denekamp. In een rustige en tegelijkertijd levendige omgeving. Dat maakt Gravenstate tot een unieke plek. Kiest u voor Gravenstate, dan kiest u voor een persoonlijke en warme woonomgeving.

Lees meer >>

Woonzorgcentrum Sint Jozef in Weerselo

Wij geloven dat mensen bij Sint Jozef echt thuis zijn. Het noaberschap vertegenwoordigt precies wie wij zijn. Een betrokken gemeenschap van familie, vrienden, buren en vrijwilligers die zich thuis voelen bij de manier waarop wij in het leven staan. Sint Jozef is een plek waar het goed vertoeven is. Alles mag en niets moet. Daarnaast hebben we een grote betrokkenheid met elkaar en met onze omgeving.

Lees meer >>