Ontmoetingsgroep Jong Dementie Twente

Speciaal voor jonge mensen met dementie, is er op maandag bij Rouwhorst in Oldenzaal een ontmoetingsgroep gestart. Vanaf 13:00 is er een inloop en rond 13:30 starten we met een activiteit. De middag eindigt rond 16:00.

Voor wie?
De ontmoetingsgroep is bestemd voor jonge mensen met dementie uit Twente. Doorgaans heeft dementie op jonge leeftijd een grote impact. Vaak ben je nog aan het werk, sta je midden in het leven en vervolgens komt de diagnose dementie. Het is dan erg prettig dat je ervaringen met anderen kan delen.

Programma

We bieden iedere week een leuk en gevarieerd programma, waarbij de wensen en behoeftes van de deelnemers centraal staan. In het voorcafé van Rouwhorst starten we de middag met een kopje koffie in een gemoedelijke en open sfeer, waarbij iedereen zich welkom voelt.
Iedere middag zijn er naast een casemanager dementie, twee vrijwilligers aanwezig, waardoor er volop persoonlijke aandacht is.
Aan sommige activiteiten zit een kleine eigen bijdrage. In goed overleg wordt dit van te voren met de deelnemers afgestemd.

Meer weten?

Heeft u vragen over het vervoer of deelname aan de ontmoetingsgroep, neem dan contact op met Marlies Woolderink om de mogelijkheden te bespreken. Wij verwelkomen u graag bij Rouwhorst.

E. m.woolderink@zorggroepsintmaarten.nl
T. 06 -46135766

Deel of print