Naobers in de stad

Gudula in Lochem

Welkom in Gudula in Lochem, welkom in onze naoberschap                                     

Gudula is in Lochem al ruim een eeuw een bekende verschijning. U vindt Gudula mídden in het gezellige stadshart. Met allerlei winkeltjes, supermarkten, cafeetjes, restaurants en uitnodigende terrassen op loopafstand. En zin in een gezellig avondje schouwburg? Vanuit Gudula wandelt u zó naar de Lochemse Schouwburg, een eindje verderop in dezelfde straat. Of u gaat naar de Grote of Gudula kerk voor een goed concert.
Ook ín Gudula hoeft u zich geen moment te vervelen. Van ‘Bewegen voor ouderen’, allerlei spelactiviteiten en creatieve bezigheden tot het bezoeken van een filmvoorstelling of een boeiende lezing. En zin in een gezellig praatje? In ons restaurant ontmoet u elke dag wel leeftijdgenoten!

En de medewerkers van Gudula? Zij zien Gudula als een naoberschap. Met alle gezelligheid, saamhorigheid en ook de wederzijdse verplichtingen die daar als vanzelfsprekend bij horen. De medewerkers van Gudula dragen die naobergedachte maar al te graag uit.
 
En u? Voordat u het weet bent u zélf een van die naobers van Gudula! Met alle prettige en bijzondere voordelen van dien! 
 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Lees meer over Gudula in dit boekje